Nnywellness.com

Hvordan lage en bil seng av bildeler


Hvordan lage en bil seng av bildeler

Hvis du abonnerer postindustrielle begrepet funksjonelle estetikk, så har du nesten å komme til tak med det faktum at bildeler kan være kunst. Nøkkelen til å fange denne estetiske er å ta de mekaniske komponentene ut av sammenheng, presentere dem på egne premisser og referanse til noe annet helt. Noen måter å gjøre dette er å polere og krom ting som ellers ville vært sotete, lys ting som ellers ville bli skjult og forbedre dynamiske spenningen ved å innlemme naturlige materialer i utformingen.

Instruksjoner

Gjør rammen

• Gjøre rektangulære rammen som boksen våren vil sitte. Fra et gearhead synspunkt, ville det naturlige stedet å starte en ramme være å bruke en faktisk bilen-ramme. Starte med en ganske rett lastebil ramme og utvide, begrense, forlenge eller forkorte det slik at madrassen sitter inne. Sveise en flens vinkel jern rundt innsiden av rammen, og fylle hullet i midten med en 3/4-tommen plywood. sikre ikke kryssfiner; du trenger tilgang til undersiden senere.

• Skjær om et dusin brukt men godt polert plate-brems rotorer i kvartaler som en liten pizza. En båndsag ville fungere best her om en jeksel med Metallkutting blad ville gjøre like godt. Stable de kvartal-bitene oppå hverandre, fylle hullene mellom rotorene med avstandsstykker laget av rustfritt stål rør. Weld stykker og avstandsstykker sammen en om gangen. Disse kvartal-rotoren stabler vil danne hjørne bena på sengen. Gjennomsnittlig rotoren er om lag tre inches tykk, så finne på en rotor per hver fot eller så av ønsket seng høyde. To og en halv fot er en god høyde i dette tilfellet. Weld rotorene til ramme hjørner.

• Halvert et annet sett med rotorer og stabel som du gjorde hjørne bitene. Gjør to stabler av ønsket høyde og sveise dem med flat-siden vendt utover under midten av delen på langs i rammen. Disse vil danne sentrum støtter ben.

• Weld en firkant, interne ramme av 1-tommers vinkel stål til runde, ansikter eller din rotorer. Tenk på dette som en mulighet til å resirkulere; perfekt er for rammeverket den "seng-rail" brukes for hage-rekke seng rammer. Formålet her er å skape en slags «fish tank» rammen inne brems rotorer.

• Fyller mellomrommene mellom «fish tank» rammen med paneler med herdet glass kutt å klippe og sikre glasset vinklet seng-ut med lim godkjent for glass-metall vedheft. Forsegle kantene av den nye «fish tanken» med klart silikon tetninger.

• Installere en rekke bil neonlys understell på undersiden av sengen din kryssfiner plattform, slik at det vender i din glassfisk tank. Bruk fargen du liker, men vurdere en myke, hvite lysrør hvis du skal bruke følgende tilnærming.

• Legg et lag av klar plast ned på gulvet inne din fisken tank, og dekke det med tørr cedar mulch. Vær kreativ med falske planter; ideen er å skape utseendet til en utemmet jungel under sengen. Kaste noen gamle (men ren) motordeler og krom biter i din "jungelen" å fange lys og bære senga mekanisk tema under.

• Vurdere å legge noen falske løv, sprigs og vinstokker på utsiden av framerail å bære naturlige temaet utenfor.

Tips og advarsler

  • Dette er bare én av måtene å bygge en seng av bildeler, og denne måten bør i seg selv bare tjene som inspirasjon for din egen design. Dette trenger ikke å være bare en seng ramme; som dette er svært individuelle, så går nøtter med design. Bare sørg for at sengen er strukturelt lyd og la inspirasjon gjøre resten.