Nnywellness.com

Hvordan laste ned en Video fra en Motorola DCH6416


Motorola DCH6416 HD DVR set-top-boksen mottar TV-signalet fra TV-tjenesten din og gjør den til et format som kan vises på TV. DCH6416 inkluderer en RF ut plugg som lar deg sende video fra set-top-boksen til andre skjermer eller enheter. Du kan bruke en USB-kanalvelger transformere signalet fra din DCH6416 til et format som er kompatibel med datamaskinen. Windows leveres med Windows Media Center-programmet som inneholder nødvendig programvare for å laste ned video fra DCH6416 høyre til harddisken slik at du kan nyte det når som helst.

Instruksjoner

• Koble USB-adapteren til en åpen USB-port på datamaskinen.

• Fest den ene enden av koaksialkabel til RF ut kontakten på baksiden av Motorola DCH6416. RF utgangen eksporterer videoen spilles på set-top-bokser til andre enheter.

• Koble den andre end ofte koaksiale kabelen til RF-kontakten på USB TV-tuneren.

• Klikk "Start" og "Alle programmer". Klikk programmet "Windows Media Center" og deretter alternativet "TV" i menyen som vises. Slå på Motorola DCH6416.

• Klikk alternativet "Bo TV" for å vise bildet fra Motorola DCH6416 på datamaskinen. Klikk "Record" for å laste ned video fra set-top-boksen til datamaskinens harddisk.