Nnywellness.com

Slik beskytter en bil under en orkan


Avhengig av hvor du bor, kan på et tidspunkt du ute er en orkan ledet vei. Selv om mange mennesker vet bord opp sine hus, fylle opp med hermetisk mat og Skalke bakgård objekter, er hva folk flest ikke vet at du må beskytte bilen også. Men takket være får masse forvarsel, vil du vanligvis har noen dager advarsel når en orkan kommer. På denne måten kan du ta deg tid til å planlegge hvordan du skal beskytte bilen fra mor natur. Les videre for å lære å beskytte en bil under en orkan.

Instruksjoner

• Bestemme om du skal evakuere. I noen tilfeller du kan måtte av lokale tjenestemenn, men ofte er det overlatt til eget initiativ. Hvis du velger å bo, er det beste du kan gjøre flytte bilen ytterligere innlandet, og høyere bakken. Husk at på kysten, flodbølger kan bringe tidevann i mye lenger enn normal. Ikke bare at noen ganger år kystområdene også oppleve lunar tidevann, der flomvannet kan flytte i langt forbi normal høyvann merke. Finn et sted utilgjengelig for flomvannet lagre bilen for storm.

• Holde bilen dekket. Selv den mest åpenbare skaden en bil fra en orkan er på utsiden, kan indre mekanismer også bli berørt. Elektriske ledninger kan bli korrodert raskt salt vann skade, og hvis vann blir inn maskinen, kan du finne deg selv med et stort rot på hendene. Under en orkan, vind kan kaste alle slags rusk rundt - på hundre miles i timen, så dekker bilen. Bedre ennå, Legg den i en garasje. Hvis det ikke er et alternativ, må bilen er fra noe som faller på det under en storm, telefon poler, tre lemmer, tegn, blant andre objekter.

• Tape bil windows. Bruk maskeringstape og et krysser mønster over hvert vindu. Noen mener dette kan holde windows fra knuste. Om det er sant eller ikke, gjør det rydde opp mye enklere hvis vinduet brytes, alt glass holdes sammen med tape.

• Fjerne utvendige elementer som ikke er permanent. Hvis du har ekstra antenner, magnetiske tegn eller noen andre bil tilbehør som monteres bare midlertidig, fjernes. Force orkan kan rippe dem fra bilen, og slå dem i dødelig prosjektiler.

• Holde gassen i bilen. Denne måten når orkanen er over, hvis du har til å forlate vil du kunne gjøre det trygt. I kjølvannet av en orkan, kan du ha problemer med å kjøpe gass på grunn av strømbrudd, så å holde en full tank ville forhindre du fra komme strandet i en katastrofe-sonen.

• Når stormen har passert, sjekk bilen for å se om det er skade. Ta bilder i tilfelle du har filen forsikringskrav, og vurdere å ha en mekaniker ser over bilen bare for å sikre at alle de interne komponentene fortsatt fungere.

Tips og advarsler

  • Har en familie katastrofe planlegging og holde det enkelt, slik at alle familiemedlemmer kan huske hva de skal gjøre i tilfelle en nødsituasjon. Planlegging kan fremover redde livet ditt i en orkan.
  • Holde noen nødsituasjoner i bilen i en vanntett beholder.
  • Ikke prøv å ri en orkan inne bilen. En bil kan bli båret bort av stigende bare 2 fot, og det er også en risiko for skader forårsaket av knust glass hvis windows knuse.
  • Vær sikker å bli oversvømmet områder og fra tømte linjer når du kjører rundt etter stormen.