Nnywellness.com

Hvordan overføre bilder fra en mobiltelefon til en datamaskin Via USB


Hvordan overføre bilder fra en mobiltelefon til en datamaskin Via USB

Fleste mobiltelefoner selges i dag leveres med innebygde kameraer. Disse kameraene varierer i kvalitet fra nær verdiløs til enestående, med de i høyere-end enheter ofte rivaling mange frittstående digitalkameraer. Eksportere eller overføre fotografier tatt av mobiltelefon er enkelt med en stasjonær datamaskin og USB-datakabel.

Instruksjoner

• Koble telefonen til datamaskinen. Koble en ende av USB-kabelen til telefonen, og koble den andre enden til en tilgjengelig USB-port på PCen. Datamaskinen burde automatisk oppdage tilstedeværelsen av telefonen, og forberede seg for riktig kommunikasjon med enheten.

• Finn bildene du vil overføre. Datamaskin, dobbeltklikk på "Min datamaskin" ikonet for å vise tilgjengelige harddisker og tilkoblede enheter. Dobbeltklikk ikonet som representerer telefonen til å vise filene og mappene som er lagret på enheten. Naviger til mappen som inneholder bildene.

• Velg bilder for å overføre. Merk alle bildene du vil overføre til den stasjonære PCen ved å holde nede "CTRL"-tasten på tastaturet PC og enkeltklikke hver fil individuelt. Når alle nødvendige bildefiler er markert, klikk "Rediger" på verktøylinjen øverst i vinduet, og velg "Cut".

• Overføre bilder. Naviger til mappen på datamaskinen der du vil lagre bildene du tok med mobiltelefonen. Klikk "Rediger" på verktøylinjen øverst i mappevinduet, og velg "Lim inn". Datamaskinen startes umiddelbart flytte bilder fra telefonen til PCen.

Tips og advarsler

  • Ikke slå av eller koble fra mobiltelefonen under overføringen av bildefiler. Dette kan resultere i skade på filer, gjør dem ubrukelige.