Nnywellness.com

Hvordan endre en olje Pan på en 2004 Hyundai Elantra


I olje pan lagrer oljen i en bil som sirkulerer gjennom overføring. Når olje pan har en sprekk, skal den erstattes, fordi det ikke lenger kan holde oljen som kreves. Hvis dette er en betydelig lekkasje, kan det forårsake motorhavari raskt. Hvis det er en liten lekkasje, kan den samlede effekten forårsake skader over tid. Motorer med en lekker olje pan holde ikke nok olje til å holde tannhjulene skiftende riktig. Erstatte olje pan kan unngå kostbare reparasjoner.

Instruksjoner

• Bruk nødbremsen i Elantra. Heve bilen med en plugg, og plasser foran bilen på jack står. Tillate at motoren avkjøle. Skyv under Elantra. Finn i olje pan, som er en stor svart metallboks omgitt av åtte bolter. Plassere fem-quart samling panorere under i olje pan.

• Fjerne alle unntatt én av bolter rundt i olje pan med 1/2-inch socket wrench. Tillate pan renne i 10 til 15 minutter før den stopper dryppende i samlingen kjelen. Holder pannen på plass med én hånd, Fjern siste bolten, og hell resten væsken i samlingen kjelen.

• Juster hullene på nye olje pan med skruehull på motoren. Installere bolter med 1/2-inch socket skiftenøkkelen. Senk bilen fra jack står.

• Åpne panseret på Elantra ved å dra den hette håndtaket under rattet. Finn overføring peilepinnen panorere olje. Trekke ut måling, og Plasser en trakt i røret. Hell i tre quarts overføring væske. Erstatte måling og lukke panseret.