Nnywellness.com

Hvordan installere en 57 Chevy Chrome Trim


Chrome trim legger til stil og skjønnhet i alle kjøretøy. Denne molding installeres horisontalt langs sidene av bilen over dørene. Chrome trim på en 1957 Chevy er typisk for trim på andre biler, og det kan installeres ved hjelp av de samme fremgangsmåtene som skulle følges for andre trim jobber.

Instruksjoner

• Rengjør området av bilen der molding skal installeres. Slukke en bomull klut med lim fjerne og fordelt på sidene av bilen. Skrape av noen lim igjen på bilen overflaten med en sparkel. Tørke ned området til limet er borte og rengjør overflaten med rødsprit fjerne rester. Tørk overflaten med en ren klut før det er helt tørt.

• Rengjør baksiden av krom trim med lim fjerne. Gni ned området med en fille og alkohol hvis nødvendig. Skrubbe til alle chrome trim er ren.

• Angi trim mot siden av bilen for å sikre at det er riktig lengde. Bruke to strimler av dobbel-pinne molding tape ved siden av bilen. Kjør strimler lengden på chrome trim og klippe båndet med saksen. Trykk ned fast for å sikre at trim vil følge bilen.

• Skrell av beskyttende film dekselet både stykker bånd å avsløre sticky overflaten. Ikke la noen skitt eller rusk få på overflaten når båndet har vært utsatt.

• Posisjon trim i hver ende av tape og forsiktig skyve den til båndet. Trykk fast og holde trykket for en stund. Kjør hånden over hele lengden av krom trim å feste det til bilen. Kjøre en ren tørr klut og tilbake langs molding øke vedheft. Gjenta prosessen for å installere chrome trim på den andre siden av bilen.