Nnywellness.com

Hvordan bli kvitt en nedlagte bil som fortsatt har gode deler


Hvordan bli kvitt en nedlagte bil som fortsatt har gode deler

Si "en manns søppel er en annen manns skatt" kunne ikke være mer sant når det gjelder at gamle, slo opp bilen i bakgården. Hvis du er eier av en gammel bil som har blitt rusten ut, bør du vite hvordan bli kvitt en nedlagte bil som fortsatt har gode deler. Tjene penger ved å selge deler til helgen mekanikeren som ønsker nøyaktig hva du har. Mange klassiske bileiere er alltid på utkikk etter deres neste prosjekt bil å fikse opp eller deler bil å rive ned. Finne de kjøperne ved å ta noen bilder og vei online for å få jobben unna raskt.

Instruksjoner

• Bestemme om du vil selge enkeltdelene eller selge hele bilen. Fordelen med å selge enkeltdeler er at du kan tjene mer penger, men det kan ta lang tid å selge alle brukbare deler, og du må fjerne deler selv. Hvis du selger bilen hele som en "deler bil", du spare tid, men vil ikke gjøre så mye penger. Denne artikkelen dekker sistnevnte prosessen.

• Forberede salg av 'deler bilen' ved clearing bort ugress og annet skrot så du får bilen enkelt og trygt. Kontroller bilen og skrive ned deler som kan brukes til å reparere eller forbedre et annet kjøretøy. Hvis du selger bilen hele deler, må du likevel overføre tittelen til den nye eieren, så samle nødvendig dokumentasjon, som tittel og opprinnelige regningen av salget.

• Fotografere bilen. Ta bilder av viktige deler du vil utheve i salg, for eksempel karosserideler i god form, motordeler, windows og hjul.

• Bestemme om du vil selge bilen via en auksjon (for eksempel e-Bay) eller via online rubrikkannonser (for eksempel-craigslist.org). Du kan også betale å plassere en annonse i en elektroniske eller trykte tjeneste som spesialiserer seg på salg av biler og bildeler, som Auto Trader (. autotrader.com).

• Hvis bilen er en merke og modell som er populært blant samlere, opprette løpesedler og legge dem på lokale garasjer og bil viser.

• Til slutt kan du selge bilen direkte til en restverdi verft. Du kan ikke få best mulig pris, men det er den raskeste måten å få den gamle bilen på eiendommen.

Tips og advarsler

  • Se på auksjoner for deler biler på e-Bay og andre online auksjon nettsteder for å anslå verdien av deler biler. Les rubrikkannonser i regionale bilsalg publikasjoner som Auto Trader. Noen ganger, vil folk legge "ønsket" annonser for deler biler akkurat som ditt eget.
  • Gamle biler som sitter over lengre tid kan bli infisert med slanger, Red, og stikkende insekter. Være på utkikk etter farlige dyr, i tillegg til giftige planter som gift eføy.