Nnywellness.com

Hva trenger du å utvikle Apps for iPod?


Hva trenger du å utvikle Apps for iPod?

Du må registrere deg for en Apple Developer konto på Eple website før du kan opprette apps. IPod touch opererer på iOS, det samme operativsystemet som iPhone. Programmer du utvikler for iPod touch kan også brukes på iPhone. IPod touch er den eneste iPoden som kan kjøre programmer. Når du har registrert deg som en Apple Developer, kan du få tilgang iOS utviklingsverktøy.

Kontotyper

Bestemme hva slags konto du trenger. To gratis kontoer er tilgjengelige: University programmet eller enkelt ledig regningen. Du vil ikke kunne distribuere app med en gratis konto, men du kan laste ned og eksperimentere med Xcode, app utviklingsprogramvaren. Distribuere gjennom App Store, kan du registrere deg for iOS utviklerprogrammet. Du vil bli belastet en årlig avgift for enten en person eller en firmakonto. Det er også en Enterprise Program for bedrifter som ønsker å utvikle programmer for bruk internt selskap. Dette programmet også koster en årlig avgift.

Programvare

Last ned Xcode når du registrerer deg for en utvikler-konto. Dette er en full programvarepakke som lar deg designe, kode og test din app. Den kan brukes for iPod Berøring, iPhone og iPad applikasjoner. Apple Dev Center ressurser nettstedet har massevis av opplæringen videoer og artikler som viser deg hvordan du bruker hver Xcode-modul. Hvis du er registrert som gratis medlem, kan du bruke Xcode å lære og eksperimentere. Hvis du bygge en app for distribusjon, begynn å tenke på design.

Utformingshensyn

Planlegg din app og leie designere eller programmerere hvis du utvikler din app for distribusjon. App markedet er overfylt. Sette en opprinnelige spinn på en eksisterende app idé, eller utvikle en idé som er virkelig unik. Uansett, ta deg tid til å lage et velutformet, nyttig app. glem ikke å teste. Med Xcode-feilsøkingsverktøyet kan du teste app i sanntid over ditt hjemme- eller Wi-Fi-tilkobling. Utfør flere tester for å sikre din app ikke krasje før du sender den til godkjenning.

App lagrer godkjenning

Logg på kontoen utvikler, og klikk på "App Store ressurs midtpunkt" sende app for godkjenning i App Store. App Store Resource Center har de nyeste app innsending retningslinjene, så gå gjennom dem før du sender for å spare tid i prosessen. Du vil kunne åpne denne delen hvis du har en betalt utvikler konto. Når din app er godkjent vil det være tilgjengelig i App Store.