Nnywellness.com

Deler liste for en Canon Eos Rebel S


Deler liste for en Canon Eos Rebel S

Canon Rebel S er et 35mm enkelt linsen refleks filmbasert kamera som ble lansert av selskapet i 1992. Canon ga navnet "Rebel" Angi deres oppføring nivå 35mm speilreflekskameraer. "Rebel" linjen delte en rekke lignende funksjoner til "Elan" linje av kameraer, men det var en betydelig forskjell mellom "Rebel" linjen og profesjonell "EOS-1" karakteren av kameraer.

Eksteriør

Det er mange forskjellige deler som utgjør den Canon Rebel S. Utvendig hovedkomponentene inkluderer "blitssko" der den eksterne blitsen er montert; "popup flash" at når ikke i bruk trekkes inn pentaprisme; "shutter release" knappen som ligger i støpt batterigrepet; "eksponering" programhjulet på toppen til venstre på kameraet. "filmen dør" det er også bak kameraet og holder filmen beskyttet mot lys; og "LCD» (liquid crystal display) skjermen på toppen høyre for kameraet og viser skyting informasjon.

Interiør

Mens alle ser kontrollene på er utsiden av kameraet inne kameraet der filmen er utsatt og avansert. Interiør hovedkomponentene inkluderer "lukkeren," som kan anses hjertet av et filmkamera, som det styrer hvor lenge filmen er utsatt for lyset; "mirrorbox," som holder speilet du ser når du fjerner objektivet (Dette speilet gjenspeiler bildet opp gjennom pentaprisme og i søkeren); "pentaprisme," som ligger direkte over i mirrorbox og en rekke små speil som viderekobler bildet du er i ferd med å fotografere så du kan se den i søkeren; og "motordrive," som fremskritt filmen etter rammen har vært utsatt.

Andre komponenter

Canon Rebel S har en rekke andre komponenter at mens de ikke er en del av kameraet, kameraet ikke ville fungere uten dem, som "objektivet". Canon Rebel S er speilreflekskamera som gir fotografer kan bruke forskjellige linser. Og kameraet trenger et batteri, som Rebel S er en elektronisk kamera.