Nnywellness.com

Hvordan få fuktighet ut av mobiltelefoner


Hvordan få fuktighet ut av mobiltelefoner

Kanskje igjen du telefonen i regnet. Kanskje du gikk svømming og glemte telefonen var i lommen. Kanskje falt du tilfeldigvis den i vasken mens vaske. Kanskje bare du det i toalettet. Det er kjent for å skje. For mange mobiltelefoner dekker garantien ikke vannskader. Det beste alternativet er å få fuktighet ut av mobiltelefonen til å få det fungerer igjen.

Instruksjoner

• Slå av enheten hvis telefonen ikke er av. Tar ut batteriet hvis telefonen har separate batterier. La baksiden av telefonen åpen. La batteriet luften tørr separat. Ikke slå telefonen på under denne tørking prosessen som fuktighet kan steke kretskortet.

• Sett telefonen i en tarm ris. Rice er en naturlig tørkemiddel og vil bidra til å absorbere fuktighet. La telefonen dekket i ris i 24 timer. Et annet alternativ er å sette telefonen i kjøleskapet - ikke fryseren. Kulden vil hjelpe trekke fuktighet ut av telefonen. La telefonen i 30 minutter om gangen. Ta den ut og la den sitte i 10 minutter eller så før du setter det tilbake i kjøleskapet.

• Plass telefonen på en TV eller air ventil. Svak varme vil hjelpe tørr telefonen. Du vil sannsynligvis måtte la telefonen i dette stedet i tre dager. Du kan også plassere det på dashbordet på bilen din mens du kjører. Enkel hårføner kan også hjelpe tørke mobilen. Bruk den på lav varme innstillingen.

Tips og advarsler

  • Vær tålmodig. Noen av disse trinnene kan ta flere dager, og noen må gjentas. Når du føler telefonen er tørr, sette det sammen og prøve å slå strømmen. Pass på å gå gjennom flere funksjoner. Hvis telefonen ikke fungerer riktig, kan det hende du kan finne reservedeler, som et batteri.
  • Ikke prøv å lade telefonen i tørking prosessen.
  • Varmen fra noen hårføner kan bli for varmt på noen mobiltelefoner, så bruk din egen dømmekraft hvis du velger denne metoden.