Nnywellness.com

Virgin Mobile rutsjebane vs Sidekick


Virgin Mobile rutsjebane vs Sidekick

I medhjelper er mobile Android smartphone utviklet av Samsung for bruk på T-Mobile mobilnettverk. Rutsjebane er en mobiltelefon som er utviklet av Kyocera for Virgin Mobile mobilnettverk. Samsung lansert den nyeste generasjon Sidekick - også kalt i medhjelper 4G - 2011. Kyocera utgitt rutsjebane 2006. I medhjelper er en mer avansert telefon rundt.

Størrelse og batteri

I medhjelper, med en side glidebryteren design, måler 5 inches høy, 2,4 inches bredt og 0,6 inches tykk på det tykkeste punktet. Den veier 5,6 oz. før valgfrie oppgraderinger og tilbehør. Rutsjebane, et vannrett vende telefon, er litt mindre og lettere, måler 4,3 inches høy, 2 inches bredt og 0.9 inches tykk på det tykkeste punktet. Den veier 4.1 oz. før valgfrie oppgraderinger og tilbehør. Begge telefonene utstyrt med oppladbart litium-ion batterier. I medhjelper har et 1500-mAh-batteri, sammenlignet med et 900 mAh-batteri for rutsjebane.

Skjerm, tastatur, kamera

Sidekick har en 3,5-tommers kapasitiv touch-skjerm LCD-skjerm med en oppløsning på 480 x 800 piksler. Rutsjebane har en mindre standard 1.5-tommen LCDskjermen med en oppløsning på 160-av-128 piksler. Rutsjebane har også en sekundær LCD-skjerm på forsiden av telefonen. Begge telefonene har full QWERTY-tastatur og integrert kamera. I medhjelper kameraet har en 3-megapixel sensor med autofokus og video-opptak funksjonalitet. Rutsjebanes kameraet har en mye lavere oppløsning 0,3 megapiksler sensor med 5 x digital zoom. Den registrerer videoer på oppløsning på opptil 640 ganger 480 piksler.

Tilkobling

Den nyeste Sidekick er kompatibel med 4G. Det kjører på GSM-nettverk på 850, 900, 1800 og 1900 MHz og UMTS-nettverk på 1700 og 2100 MHz. Ved overføring av data, kjører i medhjelper på HSPA-teknologi med hastigheter opptil 21 megabit per sekund. Rutsjebane kjører på tregere 2G CDMA nettverk på 800 og 1900 MHz. Når overføring av data, bruker 1xRTT teknologi, som er betydelig lavere enn HSPA teknologien brukt av i medhjelper.

Ytterligere forskjeller

I medhjelper har en integrert hukommelse card sprekk forenlig med kort opptil 32GB i størrelse. Rutsjebane har ikke en hukommelse card sprekk. Begge kameraene har integrert multimedia spillere og integrert nettlesere. I medhjelper har GPS og A-GPS støtte mens rutsjebane bare har A-GPS-støtte. I medhjelper har også innebygd 802.11b/g/n Wi-Fi. Rutsjebane har Wi-Fi-kapasitet.