Nnywellness.com

Bluetooth bivirkninger


Bluetooth bivirkninger

Bluetooth-teknologi tillater oss å leve en wire-fri livsstil. Med Bluetooth kan vi synkronisere små hodetelefoner til våre mobiltelefoner så vi kanne samtalen håndfri. Vi kan også synkronisere ulike typer datateknologi fjerne våre arbeidsområder uten å bekymre snuble eller uhell koble viktige ledninger. For eksempel er trådløse mus og printere tilgjengelig. Vi kan også synkronisere våre Smartphones snakke gjennom våre bilens stereoanlegg når venner ringer.

Dessverre produserer Bluetooth noen bivirkninger vurdere med daglig bruk av denne teknologien

Elektromagnetiske frekvenser og stråling

Elektromagnetiske frekvenser (EMFs) og stråling komme i veien for naturlig energiflyten i kroppen ved å blokkere normal cellevekst og drift. EMFs er bølger i luften som overfører informasjon, data og radiosignaler gjennom luften og solid massene til de forskjellige enhetene. Bluetooth-teknologi fungerer på nøyaktig samme måte som mobiltelefoner og mikrobølgeovn - gjennom stråling; mobiltelefoner og mikrobølgeovn har også samlet en rekke helsemessige bekymringer gjennom årene.

Vektøkning

Gjentatt eksponering for enheter som bruker active EMFs avbryter naturlig energiflyten i kroppen. Ifølge Kong Institute er vektøkning en av de uønskede bivirkningene av gjentatt eksponering til denne typen stråling.

Kreft i hjernen

Bluetooth-teknologi er ofte knyttet til og brukt for håndfri mobiltelefon enheter som knytte til øret. Personer som bruker disse enhetene stadig kontinuerlig avsløre den delen av kroppen ved hjernen til kontinuerlig stråling, selv når de enheten er ikke i bruk. Dette stråling, selv i små doser, har en effekt på hjerneceller og kommer i veien for sunn bruk over tid.

Leukemi

Ifølge EMF Blues rettet Russland mikrobølger på deres amerikanske ambassaden å indusere ambassadører fra USA med leukemi over en tidsperiode. Stråling fra Bluetooth-teknologi er ikke nesten like sterk som at stråling var, men enkeltpersoner må være oppmerksom på hvor ofte de utsette seg for disse skadelige radiobølger, spesielt de som er mer mottakelig for sykdommer på grunn av en dødelig sykdom eller et svekket immunsystem.

Andre bivirkninger

Bluetooth stråling påvirker alle annerledes, men alle bivirkninger kommer fra det grunnleggende faktum at mikrobølger avbryte med evne til cellene til funksjon og overføre energi naturlig. Andre bivirkninger som er forbundet med mikrobølger i Bluetooth-teknologi omfatter fødselsskader eller abort, håravfall, Alzheimers sykdom, nakkesmerter og hodepine.