Nnywellness.com

Bildet er uskarpt på min Samsung LN32A450 TV


En uskarpe TV kan lamme noen TV-titting opplevelse. 32-tommers Samsung LN32A450 LCD TV kan bli offer for uskarphet på grunn av problemer med andre enheter, ledningene, interne innstillinger og andre problemer. Testing kablene og se på innstillingene kan hjelpe deg med å feilsøke på bildet uskarpt og ofte løse problemet selv før en profesjonell.

Uklare kabel

Firmwaren installert på kabelboksen kan være inkompatible med noen aspekter av det trekker i eller noen aspekter av kabelen du bruker for å koble kabelboksen til Samsung LN32A450 TV. Hvis du bruker en HDMI-kabel eller standard kabel til å koble din kabelboks til TVEN, bytte til komponent-kabler, som kabel presenterer færre problemer. Hvis du fremdeles har problemer, kontakt din kabel-leverandør og spørre om hvordan du får kabelboksens firmware oppgradert.

Glitrende barer

Hvis glitrende horisontale barer vises på skjermen slik at den bli uskarpt, kan du endre TV grov tuning og finjustering. Tweaks til disse alternativene hjelper løse problemer med TV-bildet kan ta bildet blir uskarpt skyldes glitrende barer tilbake til justering. Begge disse alternativene kan justeres innenfor skjermen delen av menyen.

Elektroniske enheter

Elektroniske enheter som er slått på og Samsung TV kan forårsake problemer med TV interne elektriske komponenter, resulterer i en sløret skjermen. Slå av enheter som mobiltelefoner, elektroverktøy, lamper, bærbare mediespillere og andre enheter som er nær TV eller flytte dem til å se om det løser problemet.

Ekstern enhet

Hvis du opplever problemer med et uskarpt bilde fra eksterne enheter som DVD-spillere, sikkert feste kablene til både Samsung TV og den eksterne enheten. Løse tilkoblinger kan resultere i lavere kvalitet bilder enn du forventer. Sjekk også innstillingene på den eksterne enheten. Du kan bruke høykvalitets kabler, men innstillingene er ikke konfigurert for de kablene. Alternativt bruke en høyere kvalitet kabel, for eksempel en HDMI-kabel eller komponentkabel til å koble en ekstern enhet til TVEN, som de begge bære HD-video.