Nnywellness.com

Hva forårsaker min bil å kjøre dårlig før den varmes opp?


Hva forårsaker min bil å kjøre dårlig før den varmes opp?

Når du fyrer bilen opp for første gang på en bestemt dag, kan det hende at det ikke fungerer så vel som det gjør når det hadde noen minutter til å varme opp. Denne effekten er mer uttalt det kaldere været er og jo lenger bilen har sittet. At motoren fører væske til å begynne å pumpe og metall å justere til optimal operative temperaturer for bedre ytelse.

Olje bevegelse

Når bilen er kaldt, blir oljen tykkere enn normalt. Dette gjør det vanskelig for det å coat og smøre alle elementene i motoren som det skal. Når oljen varmes opp, den jevne driften av motoren og bilen fungerer. Driving bilen forsiktig er den beste måten å varme opp motoren å øke oljetilførsel.

Innsugsventilene

Hvis innsugsventilene på bilen er skitne, kjøres det definitivt ikke vel når motoren er kald. Kald motor forsøker å trekke mer drivstoff varme bilen opp og forbedre ytelsen. Men betyr en skitten inntak ventil at ventilene kan feste og at ytterligere drivstoff absorberes av den akkumulerte skitt på ventilen. Bruke en drivstoff additiv laget for rengjøring innsugsventilene til å løse problemet.

Effektiv bruk av drivstoff

Et annet problem med kaldt vær er at motoren bare ikke fungere effektivt når det er under normale temperaturer. Dette er demonstrert ved at drivstoff økonomien er ofte redusert når du kjører bilen veldig kaldt. Men som temperaturen stiger og alle komponentene i motoren nå normale temperaturer, skal vanlig ytelse og drivstoff økonomien gjenopprettes.

Kjølevæske Sensor

En mislykket kjølevæske sensor kan forårsake bilen til kamp under kalde temperaturer. Dette betyr bilen mener det er varmt når faktisk motoren er kald. Deretter leverer bensininnsprøytning systemet nok drivstoff til motoren. Resultatet er en motor som sliter, hoster og har en vanskelig tid tomgang til motoren varmes opp, da mengden drivstoff levert bør være tilstrekkelig. Utskifting av sensoren burde fastsette problemet.

Drivstoff fordamping

Om vinteren holde den kalde luften innsiden forbrenning kammer og kaldt metall av motorblokken og inntak manifold blokk drivstoff i motoren fra vaporizing helt. Ufullstendig drivstoff fordamping kompromisser motorens ytelser, og gir dårlig drivstofføkonomi samt.