Nnywellness.com

Hvordan å polere topplokk


Det er en kjerne, tilsynelatende uninterpretable hvis navnet ditt er Lao Tzu eller Ed Pink; at det menneskelige øyet er vanligvis mer imponert av uvirkelighet av det han kan se enn virkeligheten av hva det ikke. Oddsen er at hvis du leser dette, så en av folkemengden gearheads lurt av mannen til å tro at ganske porter er de beste resultater slag. Faktum er at polering legger ingenting til ytelse, ofte nedverdigende det av forårsaker luft å holde seg til overflaten i stedet for å bygge opp en grenselag og flyter over den. Men som Tzu kunne ha sagt, løsningen lå i naturen.

Instruksjoner

• Utføre hva porting prosedyrer du foretrekker. Disse kan omfatte pakning-samsvarende, bolle blanding, kort-side turn omforming, støtstangsmotorer knipe omforme eller eliminering eller en rekke andre grunnleggende porting prosedyrer. Hodet porting er en presis vitenskap, godt utover noen 500 ord artikkelen. Hvis du ikke allerede har porting erfaring, send hodet til noen som gjør for grunnleggende port utformingen, og utfør følgende ferdig arbeid selv. Hvis du vil lære å port, lese på faget og øve på noen useriøs topplokk først.

• Sette inn en mandrel (filtypen) i din valgte roterende verktøy og installere den minste sfærisk endte, diamant hjulet punkt litt. Et 5/64-tommers tips (Dremel tall 7103 eller 7105) er perfekt for denne oppgaven. Disse bitene brukes vanligvis for gravering glass, jade, keramiske og herdet stål og vil gi deg den perfekte kanal størrelsen for denne overflaten teknikk.

• Spray innsiden av din havn med liberale mengder gjennomtrengende olje og roterende verktøyet på høyeste hastighet. Legge spissen av verktøyet roterende forsiktig inn i porten åpnes, men gjelder ikke ytterligere press; la vekt av roterende verktøyet å gjøre arbeidet. Ideen er ikke å skjære kanaler i overflaten, men heller å tillate litt for å hoppe over toppen, etterlot bare lett synlige spor.

• Jobbe litt i tilfeldig patters, inkludert åttetall, små og store sirkler, bølgete linjer; annet enn rette linjer peker i retning av flyt. Dette vil ta en stund, men ideen er å dekke hver kvadrat millimeter av innsiden av porten med tilfeldig gravering merker peker i alle forskjellige retninger. Holde området godt smurt hele tiden.

• Tørr området med en lofri klut, og kontrollere arbeidet med en liten lommelykt. Hvis du har gjort det riktig, når du flytter lommelykten rundt fra side til side, vil du se et kompleks og stadig skiftende mønster av lys og kurver vises i porten. Effekten er faktisk ganske fascinerende hvis du aldri har sett det før. Se etter flatt flekker i portene, og slo dem med gravering litt for å lage et mønster av linjene og swirls i umerkede området.

• Snu topplokk og utføre den samme oppgaven innsiden av ventil, som er området rett bak ventilen. Kan du vikle litt tape rundt mandrel akselen å beskytte ventil setet fra utilsiktet kutt. Faktisk, kan du vurdere dekker ventil setet selv med en trippel lag med duct tape og beskjæring rundt bunnen av setet med et barberblad. Med din rask og tilfeldige bevegelser, det er en god sjanse at du over-Run og nick sete, så ta de nødvendige forholdsreglene.

• Gjenta dette i alle inntak og eksos porter, betaler spesiell oppmerksomhet til kort-side turn, hvor porten bøyes nedover mot ventilen. Kontinuerlig dobbeltsjekke arbeidet med en lommelykt. Ta litt video med din telefon å imponere dine venner med din ny virvel-polsk jobb.

Tips og advarsler

  • Denne avanserte porting kunsten arbeider av samme grunn som haier svømme raskere enn delfiner. Haier har liten bakover mot "tenner" i huden; Kjør din hånd det hud fra tilbake foran og er langt enn hvis du gni det fra foran til bak. Det hai er huden skaper en turbulent laget av vann over "tennene," som fungerer som en smøring grenselag som tillater vannet å strømme jevnt i stedet for stikker til overflaten. Gropene på en golfball fungerer på samme måte. Forskjellen kan være ganske dramatisk, som skjære gjennom et eple i motsetning til en blokk med skum av samme tetthet. Apple juice smør kniv, mens tørr skum forårsaker det å holde og kile.