Nnywellness.com

Hvordan forbedre gamle bilen drivstoffeffektivitet


På grunn av ustabilitet i gasspriser søker alle måter å spare på pumpen. Selv om bilen er ikke en hybrid eller elektrisk bil, er det fortsatt mulig å øke din miles per gallon (MPG) mens redusere prisen brukt månedlig på gass. Det er flere lett og enkel skritt som kan tas til å forbedre drivstoffeffektivitet i en eldre modell bil. Noen av disse inkluderer jevnlig vedlikehold, fjerne overflødig vekt og endre kjørevaner.

Instruksjoner

Hvordan forbedre gamle bilen drivstoffeffektivitet

• Holde bilen opprettholdt. Dette inkluderer regelmessige olje og luft filteret endringer, sammen med å holde dekk utskrifter. I tillegg kommer de fleste biler med en brukerhåndbok som anbefalt vedlikehold for enkelte kjørelengde milepæler. Disse kan omfatte dekk rotasjon og balansering, belte endringer og rutinemessig optimalisering av en mekaniker. Hvis du følger disse grunnleggende retningslinjene, har du riktig kjører bil.

• Fjern overflødig vekt. Gå gjennom din bagasjerommet og fjerne elementer du trenger i bilen. Fjern sykkel eller bagasjestativ når de ikke brukes. Ekstra elementer i og på en bil gjøre en forskjell i MPG gjennomsnittlig fordi elementene utgjør og tynge kjøretøyet.

• Akselerere og bremse forsiktig. Stoplights og stopp skilt sikrer akselererende forsiktig at gass ikke er bortkastet på rask akselerasjon. Å være en rolig og stødig driver forbedrer gass kjørelengde fordi motoren ikke er tvunget til å reagere dramatisk ved overdreven bruk av gasspedal. Edmunds.com fant at bremsing over lengre avstander også øker drivstofføkonomi (se link i ressurser).

• Unngå overdreven tomgang. Tid i kø på en fastfood drive-thru, banken og andre steder bør unngås. Hvis bilen vil bli på stedet hvil i mer enn 30 sekunder, er det best å deaktivere den. Gassen brukes til å starte motoren er mindre enn det som er brukt for å idle motoren.

• Kombinere ærend og turer. Planlegg din daglige timeplan og stopper. Kartlegge disse stedene og besøke dagligvarer, grenen bank eller postkontor nærmest til arbeidssted. Start med ærend lengst avstand og jobbe deg tilbake til ditt hjem eller arbeid.