Nnywellness.com

Hva er betydningen av Honda CRV?


Sport/nyttekjøretøyer har blitt populær som familie biler, ikke bare tunge arbeid kjøretøyer. Innenlandske selskaper har vært på SUV bandwagon, gjør biler som er solid haling og terrengkjøring men også familievennlig, siden 1980s. Det var ikke før 1990-tallet at Honda inn spillet med Honda CR-V, en populær bil med en mystisk navn.

Historie

Honda utgitt CR-V i 1996 i Japan. På grunn av offentlig etterspørsel, hadde Honda besluttet å opprette en sport/nyttekjøretøy. Den basert på CR-V på populære Civic. Men var Honda nølende til å markedsføre CR-V; Det var ikke at den kunne stå opp mot Honda Passport som Hondas inngang inn i verden av SUV. Men etter å se populariteten til Toyota RAV4, introduserte Honda CR-V til USA i 1997.

Offisielt i Japan

Den offisielle Honda Japan CR-V faktum boken sier at forkortelsen CR-V står for komfortabel Runaround kjøretøy.

I Storbritannia

I britisk litteratur, er Honda CR-V spioneringen som en "kompakt Recreational Vehicle."

Andre morsomme muligheter

Mange har laget sine egne meninger i forkortelsen som kommunal Fritidskjøretøy, som fornuftig siden CR-V på en Civic platform. Det har også blitt kalt Cross vei kjøretøy, Crossover Fritidskjøretøy, bil-lignende fritidskjøretøy og selv søte fritidskjøretøy.

Suksess

Uansett hva du kaller det, har Honda CR-V hatt mye suksess som en familie bil og en SUV. Nye CR-Vs er mer luksuriøs, har stor gass kjørelengde og ultra-lave utslipp.