Nnywellness.com

Hvordan velge en Harley eksos


Hvordan velge en Harley eksos

Det er mange alternativer for å tilpasse en Harley-Davidson. En av de vanligste forbedringene endrer systemet. Årsakene til endre eksos inkluderer ytelse, lyd og utseende. Nye systemer kan koste opp til $1200 eller mer, men vanligvis gjennomsnitt rundt $500. Det er mange måter å velge en eksos system for din Harley-Davidson, og for prisen du vil betale, er det lurt å gjøre omfattende forskning før du kjøper ditt nye system. Det er flere måter å lære om ulike typer eksosanlegg på markedet.

Instruksjoner

Motorsykkel hendelser

En hendelse der motorsykler samle er et flott sted å begynne å se på eksos systemalternativer.
Kontakt lokale motorsykkel butikker, motorsyklister bedrifter, lokalavisen eller Internett for motorsykkel hendelser. Arrangementer å se etter inkluderer veldedighet løper, motorsykkel bytte møter og sykkel netter i barer, restauranter og kafeer.

• Se på alle sykler, og hvis du ser et system du liker, spør nettverkseieren hvordan han føler om rørene - lyd, ytelse, kvalitet krom eller andre mål. Eieren kunne tilby andre innsikt, inkludert hvor du finner den beste prisen.

• Skriv ned navnene på produsenter og stiler, og sjekk med sykkelbutikker, elektronisk auksjon nettsteder, online bildeler butikker eller produsent nettsteder vite kostnadene ved innkjøp og installasjon.

Motorsykkel butikker

En bakre rør som utvider straight tilbake fra hodet kalles en "hagle" stil eksos.
Bruke din lokale motorsykkel butikk for å finne mer informasjon om eksosanlegg. I tillegg til å lære mer om typer og priser av systemer tilgjengelig, kan både deler og serviceavdelinger fortelle deg om problemer med eksosanlegg som de har oppstått.

• Sjekk med en uavhengig motorsykkel butikk for et større utvalg av systemer. V-Twin Manufacturing er en ettermarkedet deler Distributør som sender kataloger til deres forhandlere å dele ut til kunder.

• Kjøpe motorsykkel blader på sykkelbutikker eller aviskiosker.

Internett forskning

"2 i 1" eksosanlegg er rapportert å øke ytelsen.
Stille spørsmål i forumene å lære mer om eksosanlegg. Sykkel snakk, HD fora og Harley Tech snakk er alle gode steder å dra nytte av erfaringene til andre.

• Se på produsenter som Vance og Hines, Samson og SuperTrapp online. Noen produsenter har lydfiler som du hører lyden av eksos. De vil også gi deg ytelsesspesifikasjoner.

• Besøk online deler butikker som J & P sykluser, Dennis Kirk og billige syklus deler for flere ideer og mer informasjon om priser og installasjon.

Tips og advarsler

  • Les produsentens garanti før du kjøper din eksosanlegg. De fleste ikke garanti for bluing, så sørg for at sykkelen er stilt inn riktig før du installerer rørene. Hvis sykkelen er drivstoff injiseres, må du også laste ned et nytt kart. Sjekk med din sykkelbutikk for alternativene kjøper en nedlasting eller installere en ettermarkedet tuning system.
  • Sjekk staten og lokale offentlige forskrifter Motorsykkel eksos.