Nnywellness.com

Slik tilpasser du en Honda Ruckus


Slik tilpasser du en Honda Ruckus

Eiere som rir en Honda Ruckus vanligvis gjør det for sine gass-lagring motorer og kompakt design som gjør dem gode motorsykler for bykjøring. Utformingen av Ruckus er solid og moderne, men mangler personlighet. Selv om disse syklene er relativt små i størrelse og kort på skapningen bekvemmeligheter, er det mulig å annonser litt teft og stil til din Honda Ruckus med ettermarkedet alternativer som hjul, dekk, male grafikk og ytelse oppgraderinger.

Instruksjoner

• Installere ettermarkedet felger. Lager felger på Honda Ruckus er grunnleggende moped felger og legge unødvendig vekt på sykkelen. Ettermarkedet felger er lettere og stilig. De kommer også i farger som kan utfylle fargevalget for din Ruckus. Når du oppgraderer felger, er det vanlig å oppgradere dekkene samtidig. Det er mulig å oppgradere til dekk med slitebane design vanligvis funnet på gaten sykler som har flere hundre mer hestekraft enn Ruckus.

• Oppgradering til en eksos lyddemper. Lager lyddemper på Ruckus restriktive, dvs, hestekrefter er ranet av systemet fordi gasser ikke kan unnslippe motoren raskt nok. En høy flow eksos lyddemper vil ikke bare gi noen desibel sykkelen eksos note, det vil redusere mottrykk og tillater for mer hestekrefter gevinster.

• Installere en Ruckus grafisk kit å tilpasse malerkassen plan. Populære på skitt sykler og fire Wheelers, grafikk kits er populært med scooter entusiaster også. Legge til grafikk vil tillate deg å legge til personlig preg på ditt Ruckus.

• Installere ape hengeren styret. Ape hengeren styret ble gjort berømt når folk begynte å installere dem på custom Harley-Davidson motorsykler. Disse styret sitter høyt så må du nå ut til å holde dem. De gir en sykkel et tilpasset utseende, men kan ta litt tid å bli vant til. Men vil de sikkert slå hodene på en Ruckus.