Nnywellness.com

Hvordan teste RCA-kabler


Begrepet "RCA" refererer til komposittvideo. Disse video ledninger har vanligvis tre plugger som rødt, gult og hvitt. Komposittvideo er vanlig på TV og annen elektronikk for å bære lav-definition-lyd og standard-definisjon videosignaler. RCA-kabler er populære pack-moduler med moderne DVD-spillere og spillkonsoller. Disse ledninger er vanligvis pålitelig - og bryte ikke enkelt. Men hvis du ikke er sikker på at RCA kabler fungerer, kan du enklere teste dem.

Instruksjoner

• Angi RCA kabler du tester. Ledningen må én ende med røde, hvite og gule plugger. Den andre enden kan være samme stil, eller det kan ha en solid plug-in-avhengig av enheten.

• Koble en ende av RCA kabler til en elektronisk enhet. Bruke en DVD-spiller, spillkonsoll eller Videospilleren. Hvis du har en solid plugg, setter du den inn i "Video Out"-porten. Hvis du har farge pluggene, plassere dem i fargekodede spor.

• Koble RCA kabler til TVen. Farge kontakter push til de respektive portene. "Input" porten der du kobler til kabelen vil være merket med et tall.

• Bytt TV til kanalnummeret "Input" fra trinn 3. Slå på enheten på den andre enden av RCA-kabelen. Se etter video klarhet og lydkvalitet. Hvis du får et klart bilde og lyd, RCA kabler arbeider.

Tips og advarsler

  • Sjekk RCA kabler for fraying, kutt eller andre fysiske skader. Mindre skader kabler betyr ikke nødvendigvis at de er ødelagt.