Nnywellness.com

Hvordan få en kjører post


Forsikringsselskaper og arbeidsgivere er de to største segmentene av samfunnet som krever en kopi av din kjøring sikkerhet posten. Selv om de fleste som ønsker en kopi av din kjøring posten vil bare har du signere et brev for å bestille en kopi, krever mange driveren seg å bestille, og stede, kjøring posten personlig. Hver amerikanske stat har et søknadsskjema må være utfylt og sendt til bestemt Statens Institutt for Motor Vehicles.

Instruksjoner

• Slå på datamaskinen og aktivere din nettleser. Når lastet, gå til 50-statlige DMV katalogen webområde på http://www.dmvnv.com/50_state_dmv_list.html. Når siden er lastet, klikk på navnet på staten som førerkort ble utstedt.

• Tilgang på statens DVM "Skjemaer" nettsted og finne skjemaet for bestilling av en kopi av en kjøring posten. Hver stat bruker en annen tittel for skjemaet, men det kan være tittelen på en måte som "Program for kopi av kjøring posten" eller en lignende tittel. Når du har funnet den riktige koblingen, klikker du den for å åpne i nettleseren og skrive ut den på din skriver.

• Fyll ut alle blokkene på søknadsskjemaet, som kan omfatte navn, gjeldende adresse, lisens, fødselsdato og personnummer, noen andre tilleggsinformasjon staten krever. Hvis staten har et gebyr krav, vises det vanligvis i skjemaet.

• Finn adressen som du må sende skjemaet. Postadressen vil vanligvis bli funnet nederst i søknadsskjemaet. Skrive adressen på en post konvolutt før du plasserer det utfylte skjemaet i konvolutten, sammen med en sjekk eller postanvisning du har forberedt. Plassere et stempel på konvolutten og plasser det i posten.

Tips og advarsler

  • De fleste statene krever sju til 10 virkedager å prosessere søknaden, så vær tålmodig med på statens DMV kontor; råd til dem minst denne mengden tid før du prøver å kontakte dem.