Nnywellness.com

Hvordan å reparere en skarp Aquos som blinker grønt


Sharps Aquos linje av HDTVer kan levere en eksepsjonell TV-seeropplevelse. Som alle som eier en sikkert vet, en HDTV er en relativt stor investering, og den beste måten å beskytte at investering er å lære å løse tekniske problemer kan oppstå slik garantere konsistensen av din opplevelse med hjemmeunderholdning uten å konsultere noen utenforstående. Bilde problemer som en forvrengt eller misfargede skjerm kan være blant de vanligste problemene, og heldigvis de kan tas med noen enkle og grunnleggende feilsøking.

Instruksjoner

• Tilbakestille TV ved å koble fra strømkabelen for 30 sekunder og koble den til igjen. Tillate det skarp Aquos et par minutter på nytt før du slår den på og sjekke bildet for noen forbedringer. Hvis bildet fortsatt blinker grønt, er noen videre feilsøking nødvendig.

• Sikre tilkoblingen kablene som fester kildeenhet til skarp Aquos TV lyd/video input tilkoblingene. Dette er et spesielt viktig skritt hvis du ser en enhet som er koblet til TV med komponent-kabler, som komponent kabler separat et videosignal i forskjellige farger, så hvis grønne videokomponenten kabelen er løs eller skadet, bildet vises grønne. Koble alle lyd/video-kabler, sjekke tips for skade, bøying eller dirtiness, erstatte eventuelle kabler som er dårlig bøyd eller skadet og koble dem alle igjen i tett. Kontroller igjen bildet for noen forbedringer.

• Sjekk andre kanaler i din kanaloppsettet samt alle videoinngangene på den skarp Aquos å bestemme omfanget av bildet problemet. Hvis alle kanalene og videoinngangene på den skarp Aquos blinker grønt, bilde komponentene på Aquos kan være feil og må vedlikeholdes. Hvis bare én eller noen få kanaler synes å være blinker grønt, Sjekk de samme kanalene på andre TVer i hjemmet, som dette kan være en indikasjon på en kanal strømbrudd som må rapporteres til kabel-TV-leverandøren.