Nnywellness.com

Bruke en satellittmottaker


Bruke en satellittmottaker

DirecTV og oppvask-nettverket er ledende satellitt selskapene som tilbyr satellitt programmering pakker i USA. Vil motta nødvendige signalet fra satellitten, må du ha et par ting først. Det er nødvendig å ha en riktig installert parabol. Denne retten må ha riktig ledninger (koaksial kabel) koblet til den. Disse trådene må kjøre fra retten og koblet til en satellittmottaker. Mottakeren må deretter knyttes til TV. Når dette er fullført, må du vite hvordan du bruker satelittmottaker å hente og vise satellitt programmering.

Instruksjoner

• Slå på satellittmottaker og TV. Kontroller at satellittmottakeren ekstern er programmert for merket på TV du har. Denne måten du kan eliminere behovet for å bruke fjernkontrollen som fulgte med den.

• Klikk på knappen "Guide". Finne dette på fjernkontrollen nær midten vanligvis. Satellitt-guide på skjermen åpnes. Dette viser alle satellitt kanalene kan kontrolleres med fjernkontrollen.

• Bruk det "opp" og ned-pilknappene til å bla kanaler vist på satellitt guiden. Denne guiden er helt kontrollerbar. Stopp på alt som du finner interessante.

• Les om tilgjengelige TV-programmer. Legg merke til at når du flytter pilen, informasjonen som vises på skjermen inneholder opplysninger om nøyaktig kanalen du er på.

• Bruk runde "Velg" for å gå til noen av programmene. Trykk på den. Denne åpne kanalen valgt og lukker satellitt guiden.

• Finne programmer vises i fremtiden med guide. Åpne TV-guiden. Finn kanalen du ønsker. Bruk "Rett" piltast for å flytte fremover i tid. Du vil kunne få tilgang til opptil 2 uker fremover. Bruk "Venstre" piltast for å gå tilbake til det nåværende tidspunktet.

• Tegn på volumet for å styre volumet på TV. Angi antallet en kanal tilgang til den. Bruk alternativet av for å slå av TV og mottaker.

Tips og advarsler

  • Les bruksanvisningen som fulgte mottakeren for eventuelle spesielle funksjoner den har. Noen satellittmottakere har en innebygd DVR som kan brukes til å registrere, pause, stopp, spol tilbake og se på innspilte programmering. Noen mottakere kan programmeres til å starte en bestemt show valgt.