Nnywellness.com

Troubleshooing en drivstoffpumpe stafett


For feilsøking en drivstoffpumpe stafett starte ved å trekke stafetten ut av kontakten. Bruk en krets tester og kontrollere pinnene i socket for strøm med tenningsnøkkelen. Det bør være en pin som har direkte fra batteriet. Hvis ikke, sjekk sikringen og kontroller at det er strøm til sikring. Hvis ikke, se etter viktigste ledningen i sikring blokk løs eller åpne til sikring. Hvis sikring er greit og stafetten har makt til å en pin, aktivere tenningsnøkkelen.

Kontroller om det er strøm til to terminaler nå. Dette vil kreve noen andre å hjelpe fordi datamaskinen vil slå strømmen til stafett i 2 sekunder hvis den ikke registrerer motoren starter. Dette er slik at hvis bryteren er slått på, drivstoffpumpe ikke viser holde kjører. I en ulykke, vil pumpen også slå når motoren dør. Har noen nøkkelen aktivere og deaktivere 5-sekunders forsinkelser mens pinnene kontrolleres for strøm til en annen terminal. Hvis det er ingen strøm, så er det et problem med tenningen linjen eller problemet.

Dette er et problem med tastegjenkjenning eller hvis sikkerhetssystemet er engasjert. Hvis det var strøm til andre terminalen, sjekk stafetten med to genser ledninger. Sette en wire fra positiv batteriet terminal relé batteriet terminal. Hvis denne terminalen ikke kan lese, sette den å en terminal. Det vil ikke skade noe. Kjøre neste ledelsen fra den negative terminalen på batteriet til stafett. Med den positive og negative knyttet til en pin på relé, berøring negative føre til andre terminalene. Lytte reléet klikke når aktivert. Hvis det ikke klikker, flytte den positive og negative til en annen terminal og prøv igjen. Hvis reléet ikke skal Klikk og aktivere, er stafetten dårlig.

Hvis reléet klikker, så er problemet andre steder. Bruk en volt og ohmmeter for neste test. Sette måleren på ohm. Husk hvilke terminaler har strøm fordi sjekke disse terminaler med en ohmmeter ville ødelegge ohmmeter. Se etter terminalene uten strøm. Kontrollere om en god grunn. Hvis det er ingen god grunn, ta sikring blokk løs og se etter en løs ledningen eller brent wire under sikring blokk. Kuttet bakken ledningen og gjøre nye jording til kabinettet.

Hvis det var en god jord, deretter sette stafetten igjen og har noen slå nøkkelen på og av og reléet skal klikke. Hvis ikke, deretter datamaskinen er feil. Hvis det klikker, trekk den elektriske kontakten løs for drivstoffpumpe plassert rett bak drivstofftanken. Har noen slå nøkkelen av og på igjen mens du ser etter makt på drivstoffpumpe. Hvis det er ingen strøm, er det en åpen (dårlig wire) i ledningen fører til drivstoffpumpen. Hvis det er strøm, er drivstoffpumpe dårlig.