Nnywellness.com

Hvordan installere en Mod for EVO 4G


Hvordan installere en Mod for EVO 4G

Åpen kildekode-operativsystemer som Linux og sin mobil plattform Android, rase mange forskjellige mods som kan installeres på mange ulike Android og Linux enheter. En slik enhet er HTC EVO 4G med 4G radio og 4,3-tommers skjermen. Disse mods består av temaer, rot programmer, et nytt tastatur og mange flere. For å installere disse mods, må du installere en Android Market søknad benevnt ROM Manager.

Instruksjoner

• Trykk ikonet "Program skuff" på Android homescreen og trykk "Markedet" programmet fra listen over installerte programmer som kommer opp.

• Trykk på "Søk"-knappen på Android Market homescreen. Angi i "ROM Manager" bruker EVO 4 G tastatur. Trykk "Enter"-knappen og en liste over programmer som oppfyller de søkeord vises.

• Trykk "ROM Manager" programmet som er på listen. Trykk "Installer" og "OK" for å installere ROM Manager. Trykk på "Home"-knappen på EVO 4G å gå tilbake til Android homescreen.

• Trykk "Program skuff" ikonet igjen og trykk "ROM Manager" ikonet for å åpne ROM Manager på EVO 4G. Trykk på "Flash ClockworkMod Recovery"-knappen på hovedskjermen ROM Manager.

• Trykk på "Last ned ROM"-knappen på hovedskjermen ROM Manager og vises en liste over alle mods tilgjengelig for EVO 4G. Trykk på mod du vil installere, og trykke "OK" for å laste den ned.

• Trykk "OK" for å installere mod etter at det lastes ned. EVO 4G vil starte automatisk og installere mods. Når installasjonen er ferdig, omstart EVO 4G automatisk tilbake til Android-operativsystemet.