Nnywellness.com

Hvordan du kobler en PS3 Philips Surround Sound System til en DVR-TV


Hvordan du kobler en PS3 Philips Surround Sound System til en DVR-TV

Når du bruker Sony PS3, kan du tar spillopplevelsen til neste nivå og hekte en Philips surround-lydsystem. Dette samme systemet kan du koble til andre lyd/video-enheter, inkludert en digital opptaker eller TV system. Tilkoblingen krever bare en signalkabel (fra PS3, DVR eller TV), og dette kan du nyte surround-lyd med video enheter du har koblet til surround lyd mottakeren.

Instruksjoner

• Koble en digital optisk lydkabel til "Digital ut"-porten på baksiden av Sony PS3. Koble den motsatte enden av kabelen til en av "Digital i" portene på systemet ditt Philips-surround-lyd. Ved siden av den "Digitale i" porten på mottakeren finnes det flere trykt. Dette er portnummeret som hjelper deg å velge riktig inndataalternativet når du justerer mottakeren.

• Gjenta kabeltilkobling med både DVR og TV. Når bruke TV Kontroller at kabelen settes til "Digital ut"-porten (avhengig av merke og modell av TVEN, kan det også ha et "Digital i" alternativ, som ikke er nødvendig for dette).

• Kraften i surround-lyd og maskinvare du har koblet til den. Velg enheten du vil lytte til digital inn nummeret og lyd fra koblet opp produktet begynner å spille over høyttalersystemet.