Nnywellness.com

Hvordan konvertere en DC drevet høyttaler til AC


Hvordan konvertere en DC drevet høyttaler til AC

Når du bruker store høyttalere med elektroniske enheter som compters og bærbare CD-spillere, er høyttalerne det beste valget. Høyttalerne bruker en innebygd forsterker til power høyttaleren. Forskjellen mellom en vekselstrøm og Likestrøm drevet høyttaler er strømforsyningen. Vekselstrøm høyttalerne har en strømforsyning å konvertere vekselstrømmen på utsalgsstedet over til likestrøm kan kjøre forsterker og høyttaler. Nøkkelen til å konvertere en DC drevet høyttaler til en vekselstrøm-høyttaler er å velge riktig strømforsyning.

Instruksjoner

• Sjekk strømkravene i UL koden av høyttaleren. I dette eksemplet drevet høyttaler opererer på 12 volt DC og forbruker 40 watt strøm. Ved Ohms lov, makt oppdelt spenningen er lik gjeldende. Dette betyr (40 watt/12 volt) = 3,33 forsterkere.

• Se etter en strømforsyning som kan levere 12 volt og minimum 3,33 ampere strøm kontinuerlig. Når strømforsyningen er oppnådd, er det tid å koble den til drevet høyttaler.

• Skjær en 24-tommers stykke svarte og røde 12 gauge wire. Stripe 1/2 av en tomme av isolasjon av endene av både ledninger. Koble en ende av røde ledningen til positiv 12 volt utgang terminalen av strømforsyningen. Koble den andre enden av røde ledningen til den positive kraften terminalen på DC drevet høyttaler. Koble den ene enden av svarte ledningen til den negative 12 volt terminalen på strømforsyningen, og koble den andre enden til negative makten terminal på DC drevet høyttaler.

• Koble strømforsyningen og koble en lydkilde til drevet høyttaler. Aktivere strømforsyning, drevet høyttaler og lydkilde. Lytte til drevet høyttaler, og kontroller at lyden den avgir er bra.