Nnywellness.com

Hvordan bruke Verizon Blackberry 8830 med andre tjenesteleverandører?


Hvordan bruke Verizon Blackberry 8830 med andre tjenesteleverandører?

Om du er misfornøyd med Verizon og ønsker å ta din bedrift til en annen operatør eller planlegger å reise utenlands og må bruke din BlackBerry 8830 med en utenlandsk leverandør, noen proaktive tiltak er nødvendig på din del å klargjøre enheten for bruk utenfor Verizon-nettverket. Mens denne prosessen kan ta noen dager å til slutt fullføre, er det helt gratis.

Instruksjoner

• Forespørsel tilskuddet låse opp koden fra Verizon. Ring kundeserviceavdelingen og forklare representant at du ønsker å bruke din BlackBerry 8830 med en annen transportør. Representanten vil be deg om å gi IMEI-nummeret, som ligger på en hvit merkelapp under batteriet. Han deretter filen en låse opp forespørsel med forskning i bevegelse på dine vegne. Koden vil bli sendt til deg et par dager senere.

• Be BlackBerry 8830 om opplåsingskoden. Vil hold nede "SHIFT"-tasten og skriv "MEPD" fra startskjermen. Merk at du ikke vil se teksten vises på skjermen mens du skriver dette. På den nye skjermen som vises, holde nede "ALT" og skriv "MEP2." BlackBerry vil nå be om tilskuddet låse opp koden.

• Angi opplåsingskoden sendt av Verizon. Ta stor omsorg i å legge inn denne koden som ugyldig forsøk kan permanent låse din BlackBerry 8830 Verizons nettverk. Når du har fullført inn passordet, vises en melding om "Kode akseptert". Du er nå fri til å bruke enheten med en annen operatør.

Tips og advarsler

  • Når du ringer Verizon for å be om opplåsingskoden din, må du ringe fra en annen linje enn din BlackBerry. Representant må du fjerne batteriet å lese av informasjon, så hvis du er på din BlackBerry blir du bedt om å ringe tilbake fra en annen linje.
  • Fordi skrive inne tall krever "ALT"-tasten, er det svært enkelt å angi koden feil hvis du ikke betaler nær oppmerksomhet til skjermen å skrive inn koden. Se etter bokstaver ispedd tall. Hvis du ser disse bokstavene, betyr det du trenger å gå tilbake, treffer "ALT", og skriv inn riktig på nytt.