Nnywellness.com

Etikette og regler for høyttaler telefoner


Etikette og regler for høyttaler telefoner

Som teknologien utvikler seg, blir nye regler dannes å løse etikette problemer. For eksempel, selv om høyttaler telefonfunksjonen integrert i de fleste nyere telefoner har økt produktivitet og gjort snakker i telefonen mens du kjører tryggere, det har også ført til skadet relasjoner og offentlige forstyrrelser. For å unngå å fornærme noen ved høyttalertelefonen, ta hensyn til de rundt deg og respekterer alle involverte.

Ikke bruk høyttalertelefonen i offentlig

Hvis du er rundt andre mennesker som ikke er involvert i din telefonsamtale, inkludert familie, ikke bruk høyttalertelefon. Ikke bare er det uhøflig og forstyrrende på menneskene rundt deg; slik at fremmede å høre alt han sier, får personen på den andre enden føler ubehag.

Innhente samtykke før du setter alle på høyttalertelefon

Det er viktig å innhente samtykke før du setter noen på høyttalertelefonen. Dette vil tillate henne å sensurere seg tilsvarende og unngå en pinlig øyeblikk, som deler noe personlig bare for å finne at andre mennesker hørt det. En annen del av denne regelen er å la personen vite hvem som kan høre samtalen, som dette kan påvirke hva hun faktisk sier på telefonen. Ikke følger disse reglene kan gjøre deg virke langt mindre pålitelig.

Holde fokus på samtalen

Selv høyttaler telefonfunksjonen hjelper med multitasking, er det lett å bli distrahert av hva du gjør. Hvis du er på telefonen med noen, fokus på samtalen. Personen i den andre enden vil vite når du ikke gir ham din fulle oppmerksomhet og kan muligens bli fornærmet av denne. Personen kan føle som om han er ikke viktig nok til å gi ham din fulle oppmerksomhet, og dette kunne ha varige effekter.

Oppgi ditt navn når de snakker under en konferansesamtale

For å unngå forvirring når du utfører et forretningsmøte over telefonen, kan du be alle involverte i møtet om å oppgi navnene før du snakker. Dette hjelper deltakerne å matche et ansikt og en personlighet hver oppgave. Denne regelen kan ignoreres hvis alle gjenkjenner stemmene på linjen. Selv om en person ikke så regelen forblir.