Nnywellness.com

Hvor å fastsette en oljelekkasje på en Kia Sportage


Hvor å fastsette en oljelekkasje på en Kia Sportage

Bestemmer en oljelekkasje på en Kia Sportage kan være en svært vanskelig jobb eller en ganske enkelt, avhengig av hvor lekkasjen er plassert. Vet noen av grunnleggende om hvordan du endrer og erstatte pakninger og forseglinger hjelper spare tid og penger. Det er viktig å holde oljen i din Sportage på riktig nivå for å holde maskinen kjører problemfritt og øke sin levetid.

Instruksjoner

• Kjøre SUV rundt blokken og la den varmes opp til driftstemperatur. Dette vil tynne ut olje, gjør det enklere å tappe. Plass en fange panne under olje pan pluggen. Skru Oljepluggen og bruke en olje filter fastnøkkel til å løsne oljefilteret. Vent til olje til drain og sette olje plug and skruen på et nytt oljefilter. Åpne dekselet på ventilen dekselet og bruk en trakt for å helle i olje med en tykkere karakter for å redusere lekkasje.

• Åpne olje cap og hell i en olje-jevning additiv. Ikke overstige kapasiteten på din Sportage systemet, som vil resultere i mer lekker olje. Mange olje tilsetningsstoffer hjelp til å tykne olje, redusere og eliminere lekkasjer samtidig beskytte motorens komponenter og deler.

• Øke din Sportage av bakken ved å kjøre bilen opp på bilen ramper. Pop panseret og bruke en lommelykt, skinner det ovenfra og på undersiden av motoren å se etter tegn på olje lekkasjer. En av de vanligste pakninger som må fikses er ventil pumpedekselet pakning.

• Fjerne festebolter for ventilen dekselet med en socket eller torque skiftenøkkel deretter fjerne topp ventilen dekselet. Skrell ut pakningen fra ventilen dekselet med hendene eller bruke en flat skrutrekker. Bruke en butikk rag, plast pensel og avfettingsmiddel å rengjøre innsiden av pakningen dekke bolig.

• Installer den nye pakningen i ventilen dekselet grooves deretter kjøre en liten perle av silikon på ytterkanten av pakningen der den møter den nedre delen av ventilen dekselet.

Tips og advarsler

  • Andre olje lekker blir erstatningsprosessen pakning det samme selv om du må fjerne en rekke andre komponenter og deler før nå lekk pakning.