Nnywellness.com

Slik endrer du LCD-skjermen på en Kodak V803


Slik endrer du LCD-skjermen på en Kodak V803

Hvis LCD-skjermen ikke er arbeider med din Kodak V803 på grunn av en dråpe eller et sjokk, ikke betale høy pris for å få det reparert av en profesjonell. LCD skjermen feil er vanlig med Kodak V803 og erstatte det selv er en billigere løsning. Skjønt noe finner det enklere å ta den til et verksted, er selv reparere enkelt. Følg disse trinnene for å lett endre LCD-skjermen på en Kodak V803 uten de høye kostnadene.

Instruksjoner

Slik endrer du LCD-skjermen på en Kodak V803

• Kjøpe en erstatning. Ringe det Kodak del utskifting service center gratis på 800-431-7278. Fortell dem du ønsker å erstatte LCD-skjermen på Kodak V803 digital kameraet. Har kredittkortet klar og adressen der du vil at delen sendt. Forvent å bruke rundt $75 til $95.

• Ta fra hverandre kameraet. Plukke opp din stjerneskrutrekker og fjerne alle skruer i chrome området rundt midten av kameraet. Når skruene er fjernet, dra kameraet fra hverandre og hente den tilbake halvparten av kameraet der LCD-skjermen er plassert.

• Fjerne LCD-skjermen. Finn din liten flatt blad skrutrekker og se etter en oransje-kabel koblet til en svart brikke på hovedkortet på kameraet. Den svarte kontakten har et lite kategorien øverst. Nøye pop åpne kategorien svart med din liten flatt blad skrutrekker og fjern den orange kabelen. Plasser din liten flatt blad skrutrekker under LCD-skjermen og trekk det forsiktig.

• Bytt ut LCD-skjermen. Plass den nye LCD-skjermen nøye i gummilisten i kameraet i stedet for gamle LCD-skjermen. Sett den orange kabelen tilbake i den svarte kontakten og trykk kategorien ned låse den på plass. Kontroller for å sikre at den orange kabelen og LCD-skjerm er begge sikre.

• Sett kameraet tilbake sammen. Plass bak på kameraet på en flat overflate med den åpne siden vendt oppover. Vær forsiktig med å snu baksiden av kameraet og la LCDskjermen falle ut. Satt foran kameraet på baksiden. Sakte slår kameraet over, for ikke for å forstyrre justeringen av de to sidene, og plasser den forsiktig på en flat overflate med baksiden nå vendt oppover. Ta Phillips-skrutrekker og sette alle skruer tilbake inn i chrome-området i sentrum av kameraet.

Tips og advarsler

  • Kjøpe LCD skjermene når du bestiller en erstatning ved en LCD-feil.
  • Hvis kameraet har problemer, kan det være mer galt med det enn en dårlig LCD-skjerm. Ha sett på av en profesjonell verksted hvis utskifting av LCD-skjermen ikke virker.