Nnywellness.com

Hvordan å stoppe motoren olje lekkasjer


Selv om en oljelekkasje motoren er et vanlig problem ansikt av en bileier minst en gang i sin levetid, er det ikke noe som du som bileier bør ignorere. Motoroljen er avgjørende for glatt funksjon av bilen. Det tjener dobbelt formål som et smøremiddel for flere mekaniske komponenter i bilen samt en kjølevæsken motoren. Hvis motorolje ikke er tilstrekkelig, kan bil komponentene av det gjennomgå korrosjon og slitasje. Lav motorolje kan føre til skade eller svikt i motoren.

Instruksjoner

• Identifisere oljelekkasjen motor. Tunge lekkasjer er lett merkbar i form av mørke flekker i garasjen eller oppkjørselen. Flekker fra små lekkasjer kan noen ganger være uanselige. Hvis du mistenker en oljelekkasje, åpne panseret og sjekke om det er noen olje flekker på motoren. Du kan også sjekke måling for å oppdage olje lekkasjer. Sjekk lesing på måling med motoren slått av. Hvis det viser en lav olje-nivå lesing, er sannsynligvis det en lekkasje.

• Sjekk denne sel hvis du bruker en gammel bil. I eldre motorer er motor olje lekkasjer ofte et resultat av utslitt sel. Som bilmotorer blir eldre, fører varme til sel å stivne og krympe. De mister sin elastisitet, noe som skaper hull som fører olje å lekke. Du kan bøte denne lekkasjen ved hjelp av en motor oljelekkasje stopp. Du kan kjøpe dette produktet på en lokal varehus eller auto deler butikk. Bruk den i henhold til instruksjonshåndboken. Ofte, vil du måtte hell stoppe lekkasjen i olje motorrommet og kjøre bilen for angitt antall miles.

• Sjekk ventilen dekselet pakninger, som er en annen vanlig kilde til motoren olje lekkasjer. Oljen som lekker ut tiltrekker skitt. Så undersøke området rundt og under pakningen for fett flekker. Noen ganger kan olje lekkasjer skyldes løs ventilen dekselet boltene. Sjekk boltene for deres tetthet og skru dem om nødvendig. Det er bedre å ha en mekaniker gjøre jobben med å trekke til skruer (se referanse 1 og 5). Hvis strammer boltene ikke stoppe lekkasjen, må du kanskje erstatte pakningen. Bekrefte det med din mekaniker og få ham erstatte den.

Tips og advarsler

  • Du kan ikke stoppe store segl lekkasjer bruker stoppe lekkasjen produkter. Du må kanskje erstatte segl. Har en mekanisk sjekk lekkasjen i slike tilfeller.