Nnywellness.com

Hvordan du Wire et RV House batteri


Hvordan du Wire et RV House batteri

RVs har vanligvis to batterier: et kabinett batteri som tar seg av bil og en trener batteriet "house" kretser. Begge er kablet på en lignende måte: makt må leveres til batterier til å holde dem ladet, makt må være gjennomført fra batteriene til sikring eller strømbryter bord, og en tilbake- eller negativ - krets må gjøres mellom batteriene og kjøretøy kabinettet.

Instruksjoner

• Opprette en plassering for coach batteri sikkerhet. Lading batterier utstråler varme, og feil batterier kan avgir eksplosive og brennbare gasser: batteriet må være plassert slik at ikke noe brennbart kan komme i kontakt med. og hvis det ikke typen forseglet, det må være i en proprietær lufttett batteri ventilert på utsiden av RV.

• Koble lading ledningen til den positive Polen batteriet; Polen vil være merket med en "+"-symbolet. Alle bilbransjen butikker selger riktig størrelse terminal klemmer for batteri polakkene; den positive Polen er vanligvis større enn negative. Følg instruksjonene fra terminal klemme produsenten å knytte det riktig og fast til tung ledningen fra RVs ombord lader, riktig kalles en "omformer charger." Omformer laderen kan vanligvis finnes boltet på RV gulvet nær punktet der land forbindelseskabelen inn bilen. Terminal klemmer er vanligvis festet på plass med et riktig størrelse fastnøkkel eller socket, snu en mutteren med klokken inn en fange bolt.

• Opprette en tilkobling til dynamoen slik at når motoren går, den lader batteriet coach. Dette gjøres gjennom en enhet som kalles en "isolator." Isolator prioriterer å kabinett batteriet så det er alltid holdt på sitt optimale nivå, og deretter flytter tillegget til coach batteriet. Observere alle instruksjonene som følger med isolator å gjøre denne kretsen; Vanligvis bør ikke mindre enn 8-gauge wire brukes - tyngre hvis kjøre er ekstremt lang. Tråd med røde isolasjon er konvensjonelt brukes til dette formålet.

• Knytte "nedstrøms" live tilbudet til en sikring eller strømbryter bord. Igjen bruk ikke mindre enn en 8-gauge wire, med rød isolasjon, holder den så kort som mulig. Koble en ende av ledningen til positiv terminalen coach batteriet, og den andre enden til live bussen sikring eller strømbryter styret. Live bussen skal være tydelig merket. Vanligvis er en klemme innebygd i ene enden av bussen som strammes med en skrutrekker.

• Koble den negative Polen på batteriet til kjøretøy kabinettet; den negative Polen er merket med et "-" symbol. Bruk en lengde av wire like så tung som brukes for de positive forbindelsene, og holde igjen kjøre så kort som mulig. Tråd med svart isolasjon er konvensjonelt brukes til dette formålet. Den batteri enden av ledningen med en proprietær terminal klemme, og bruk en eyelet terminal - sett med en krympetang - i den andre enden feste å en tung bolt som er knyttet til kjøretøyet kabinettet.