Nnywellness.com

Feilsøking bilen aircondition kompressorer


Det er mange komponenter til en bil aircondition-system som kan påvirke ytelsen. Radiator vifte, clutch mekanisme, orifice rør, tørketrommel, fordamperen og kondensator (blant annet) kan påvirke systemet hvis noe er galt med dem. HVAC kunnskap er nyttig, men unødvendig, når feilsøking aircondition kompressoren i bilen.

Instruksjoner

• Slå bilen og slå luften på. Lytte til en skrapende lyd når kompressoren kommer på og hvis det går unna når AC er deaktivert, kompressoren er mest sannsynlig fin, men clutch må byttes. Det kan hende du kan erstatte clutch uten lossing A/C systemet hvis det er tilgjengelig.

• Inspisere kompressor clutch engasjement. Slå på klimaanlegget og angi kontroller for innstillingen kaldeste. Starte bilen og la motoren til inaktiv. Pop panseret og undersøke clutch foran kompressoren å se hvis det er å snu. I så fall bør systemet har tilstrekkelig kjølemiddel å aktivere. Hvis systemet har lite kjølemediet, vil det ikke fungere skikkelig. I dette tilfellet er en klimaanlegget lade kit nødvendig å lade opp systemet. Hvis AC systemet har lite kjølemediet, vil det gjøre en tikkende lyd.

• Lytt etter et høyt banket lyd stund kompressoren fungerer. Hvis lyden forsvinner når luften er deaktivert, kompressoren sannsynligvis om å bryte og bør byttes.

Tips og advarsler

  • Service bilens AC system omtrent hvert to år. Bruk din klimaanlegg regelmessig til å holde komponentene smurt. En klimaanlegget tjeneste fjerner fuktighet fra systemet i minst 30 minutter med en spesiell. Fuktighet som involverer interne komponenter kan forårsake klimaanlegget mislykkes.