Nnywellness.com

Hvordan installere lastebilen speil vakter


Lastebilen speil vakter er nyttig for beskytte de ømtålige overflatene av en lastebil og speil. De vanligste speil vakt typene er utformet for lastebiler som kjører off-road mye... eller 18 wheelers. Speilet vaktene er en flott oppfinnelse fordi de tillater noen som kjører i ugunstige forhold til ikke å bekymre deg speilene bor intakt. Dette gir sjelefred til enhver sjåfør. Installere speil vakter er løpet av sekunder, og de siste for en stund.

Instruksjoner

• Kjøp mirror-vakt som du vil bruke. Det er vanligvis to typer speil vakter-klipp på eller skruen på. Når du finner ut om de gjør den slags speil vakt for lastebil, kan du kjøpe den. Vanligvis må du bestille den Internett eller i en katalog. Du kan også velge å spesialbestilling det en auto deler butikken. Fordi speilet utformingen er så annerledes på mange lastebiler, lager ikke auto deler butikker hver design av speil vakt som finnes.

• Betrakte din speil vakter når de kommer. De vil enten være et klipp på vakt, eller de vil komme med skruene som fester seg til speilet. Kontroller at du har de riktige verktøyene som er nødvendige for å installere typen speil vakt som du har kjøpt. Det er også lurt å dobbeltsjekke størrelsen på speilet vokte for å sikre at du ble sendt høyre vaktene for din lastebil.

• Installere klippet stilen på lastebilen speil vakter som dette: se hvis speil vaktene står overfor den rette måten. De skal beskytte speilet, men du bør fortsatt kunne se inn i den. Kontroller at figuren samsvarer med speilet. Sett inn kategoriene i rillene i speilet der vakt og speil justere. Trykk på plass. Du må trykke lett vakt på plass med en liten hammer.

• Fortsette å installere klips speil vaktene ved å klemme tappene inn i sporene av speilet der vakt og speil justere. Trykk på plass. Du må trykke lett vakt på plass med en liten hammer.

• Installere speil vakter som festes med skruer som dette: ta speil vaktene av pakken. Slike kommer vanligvis med to sider til speilet vakt. Justere vaktene med speilet slik at de beskytte men ikke dekker speilet.

• Fortsette å installere speil vaktene som kommer med skruer ved å justere de to hullene av vaktene. Skru dem på plass med skruene som ble levert og en liten skrutrekker. Gjenta for andre skruer.

Tips og advarsler

  • Det er best å være forsiktig når du installerer lastebilen speil vaktene. Du beseire formålet av har en speil-vakt hvis du bryter speilet mens du installerer vaktene.
  • Tving aldri vaktene når du installerer dem. De kan enkelt feste og bryte, forårsaker du å kjøpe et nytt sett.