Nnywellness.com

Hvordan sammenligne en elektrisk bil til en hybridbil


Begrepet "hybridbil" brukes om hverandre for det brede utvalget av kjøretøyer under alternative paraplyen. En hybridbil bruker en kombinasjon av bensin og elektrisitet, mens alternativ drivstoff biler bruker et drivstoff kilde, for eksempel elektrisitet. Her er hvordan å sammenligne en elektrisk bil med en hybridbil å finne rett kjøretøy for deg.

Instruksjoner

• Starte sammenligning med elektriske og hybrid biler ved å evaluere utslipp. En elektrisk bil produserer ingen karbonutslipp, mens en hybridbil produserer mindre eksos enn en tradisjonell bil.

• Lytte til hvert kjøretøy under operasjon å høre forskjellen mellom elektriske og hybrid biler. En elektrisk bil produserer ikke støy, mens en hybridbil reduserer støy ved nedleggelse motoren under hele stopp.

• Sammenligne kostnadene ved å eie en hybridbil med at av en elektrisk bil. Du kan bruke Kalkulator online drivstoff på CNET for å bestemme årlige innsparinger med en rekke hybrid kjøretøyer (se ressursene nedenfor).

• Lær de juridiske og økonomiske fordelene ved å eie alternativ drivstoff kjøretøy i staten. Forskning skatt fordeler og lover diktere eierskap av elektriske biler i staten. Gjør dette ved hjelp av US Department of Energy (se ressursene nedenfor).

• Kjøre rundt byen sammenligne antall hybrid og elektrisk bil forhandlere. Dette tiltaket av kommersielle appell vil avdekke flere hybrider på hovedmarkedet. Elektrisk bilforretninger blir henvist til store byer som Los Angeles, Chicago og Miami.

• Vurdere kjøreavstand fra alternativ drivstoff kjøretøyer som en del av forskningen. En hybrid kjøretøy kan reise hundrevis av miles på en tank med gass, mens mest elektriske biler er begrenset basert på tilgjengelighet til elektrisitet.

• Bestemme mengden av elektrisitet brukes i driften av en elektriske og hybrid biler. En hybridbil bygger opp elektrisitet basert på bilen bremser mens bensin for fleste pendle.

• Sitte ned i en elektrisk bil og en hybridbil sammenligne mengden innvendig plass. Elektriske biler pleier å bruke mindre cockpiter og badebukser for å bo lys for effektiv energiforbruket. Veksten i mainstream hybridbiler fra Toyota, Honda og Ford har holdt foran og bak seter like romslig som tradisjonelle kjøretøy.