Nnywellness.com

Slik reparerer hull i en olje Pan


Slik reparerer hull i en olje Pan

Fordi i olje pan i kjøretøyet er den laveste hengende delen på motoren, er det mulig å skade den når det går for fort, eller hvis du treffer et odde-formede objekt i veien. Når olje pan blir en sprekk eller hull i det, må du fikse det; ellers motoren vil ikke holde olje, og hvis du kjører motoren, du kan skade det repareres. Dette er ikke en enkel prosjekt krever noen alvorlige fabrikasjon å gjøre riktig.

Instruksjoner

• Løft opp foran bilen med jack og sikre det på jack står. Kontroller at bilen er helt sikre på jack står før du kravlesøker under den. Plassere avløp panorere under i olje pan og åpne bunnpluggen 3/8-tommers ratchet og socket. Tillate noen olje som er igjen i pan ut.

• Unbolt i olje pan fra motoren bruker 3/8-tommers ratchet, utvidelse og kontakter, deretter trekke det ut av motoren. Bruke butikk filler og bilindustrien avfettingsmiddel for å rense ut i olje pan slik at det er ingen olje eller fett i pannen. Kontroller at det er 100 prosent ren hele veien rundt før du fortsetter videre.

• Bruke hammer pund metall flat og deretter vurdere skaden til olje pan. Hvis det er en minimal gap og hullet i pannen er mer av en flenge som du føler deg trygg i sveising, går du til trinn 5.

• Måle hullet i pannen og overføre som måling til stål plate med permanent markør. Kuttet ut i stål med en Stempelkompressorer så og plassere den på i olje pan å sørge for at hullet er helt dekket. Spor omkretsen av stål lappen på i olje pan bruker den permanent markøren.

• Skrubbe hullet i pannen, inne og ute, med ledning penselen til Bart metall på overflaten og rundt området der oppdateringen er. Bruk MIG sveiser til å sveise oppdateringen til pan, sveising rundt omkretsen av oppdateringen eller ned sprekk. Weld det innenfor og ut av pannen, og kontroller at du har et sammenhengende mønster rundt eller på sømmen å sikre den er vanntett. For å teste det, hell vannet i olje-pannen og la det sitte i noen timer. Hvis vannet lekker, weld gapet hvor det kommer fra.

• Installere i olje pan på motoren bruker 3/8-tommers ratchet, utvidelse og kontakter, og deretter fylle motoren med erstatning olje til produsentens spesifikasjoner.