Nnywellness.com

Avaya telefon instruksjoner


Avaya telefon instruksjoner

Avaya er en global leder innen kommunikasjonsindustrien, som betyr at deres produkter er top-notch. Telefonene på markedet har ulike funksjoner som krever litt ekstra undervisning for å betjene dem. Siden det finnes mange modeller det vil være forskjeller, men det er grunnleggende retningslinjer.

Gjør og ta samtaler

For å gjøre en ekstern samtale, har du tre alternativer om hvordan å starte: Trykk "Innsignalnivåkontroll", en av knappene linje eller løft av røret. De fleste modeller krever at du ringer "9" før du ringer telefonnummeret. For å gjøre en innvendig samtale, har du to valg - enten løfte telefonrøret eller trykk knappen "Intercom" deretter ringe direktenummeret.

For å besvare et anrop, enten det er fra ute eller inne i hjemmet, kan du enten trykke antall linjen du vil svare, trykk "Innsignalnivåkontroll" eller løft av røret. Trykk "Mic" for alternativet håndfri. Dette betyr at du slipper å svare på normal ringetone, men telefonen skal stemme aktivert.

Overføre samtaler

For å gjøre en overføring av et anrop til en bestemt utvidelse, trykk "Overfre" etterfulgt av direktenummeret. For de samtalene som du ikke ønsker å annonsere bare henge opp etter dette tidspunktet. Hvis du ønsker å annonsere samtalen, vente til personen på utvidelse nummer svarene, snakke med dem, og henge opp. Når du ombestemmer deg om overføring av samtalen og vil gå tilbake til linjen, trykk på "Intercom"-knappen eller knappen linje.

For å overføre en behøve din postkassen, bare trykk "Funksjon", etterfulgt av sifrene "14". Ringe direktenummeret til postkassen og henge opp. Hvis du ikke vil motta anrop, men har dem sendt å din postkassen umiddelbart, trykker du "Ikke forstyrr". Når du vil gjerne sjekk din postkassen, trykker du "Intercom" etterfulgt av tall, "777".

Konferansesamtaler og holde

Når du allerede snakker til en person og du ønsker å gjøre det en konferansesamtale, trykk "Conf" etterfulgt enten knappen linje eller "Inaktiv". Ringe neste nummer og trykk "Conf" igjen. Du kan nå på en konferanse med den personen. Du kan legge til to innenfor og utenfor tallene ved å følge de samme trinnene. Hvis du vil fjerne det siste nummeret til, trykk etterfulgt "Ansiktstrekk" av "06".

Ringe på vent, trykk på "Hold". For å ta en samtale av fra sperring, trykker du linjen nær blinkende grønt lys hvis du sette den på vent eller trykk nær rød blinkende lys for en samtale som noen andre satt på vent.