Nnywellness.com

Hvordan du viser et overvåkingskamera på en LCD-skjerm


Et trådløst overvåkingskamera overfører video til en mottaker på et sted som er fjernet fra hvor kameraet er plassert. Du kan vise video tilværelse fanget av et trådløst overvåkingskamera på en LCD-TV. LCD TV vil ikke være fysisk endret på noen måte og kan fortsette å bli brukt i sine normal måte når det ikke viser video fra overvåking kameraet.

Instruksjoner

• Bestemme plasseringen der den trådløst overvåkingskamera monteres, for eksempel på en vegg overfor en døren til bakgården. Montere kameraet på veggen, kjører treskruer gjennom forborede hullene i siden av kameraet, med en stjernetrekker.

• Sett strømledningen inn fra kameraets strømforsyning til strømkontakten på kameraet. Koble strømledningen fra kameraets strømforsyningen til en stikkontakt.

• Rotere ekstern antenne, hvis det er en, slik at spissen peker i retning av der LCD TV ligger. Hvis det er en "Kanal" velgeren knott eller skyvebryteren, sett "Kanal" til "1."

• Plass den trådløst overvåkingskamera mottakeren enhet ved LCD TV. Koble enheten strømkabelen i en stikkontakt. Rotere ekstern antenne, hvis det er en, slik at den peker i den generelle retningen av kameraet. Hvis det er en "Kanal" velgeren knott eller skyvebryteren, sett "Kanal" til "1." Slå enheten på, bruke strømknappen eller skyve bryteren (avhengig av merke på enheten.)

• Ene enden av en videokabel inn videoutgangen (vanligvis farget gul) på enheten. Sett den andre enden av videokabelen til en video inngang på fremsiden, siden eller bak LCD TV (avhengig av lag.)

• Aktivere LCD TV med dens fjernkontroll. Trykk på "meny" knapp. Klikk på "Video" når du har valgt «Innstillinger». Velg en "Video" eller "Kompositt" (navnet vil variere, avhengig av merke) fra listen over valg. Avslutte innstillingene ved å trykke på "Meny" gjentatte ganger, eller ved å trykke på fjernkontrollen "Avslutt"-knappen (avhengig av merke). Video fra den trådløst overvåkingskamera kan nå bli sett på LCD TV.