Nnywellness.com

Hvor å forlenge ringetone på en mobiltelefon


Hvor å forlenge ringetone på en mobiltelefon

Forlenge varigheten av ringetone er enkel, men du må snakke med trykkeriet for å gjøre dette. Noen telefoner kan du gå til "Innstillinger"-menyen og endre noen av innstillingene ringe. Ikke alle telefon vil gi deg muligheten til å endre varigheten til ringetone, men. Det finnes ingen universell metode til å utvide din ringetone. Den raskeste og enkleste måten å oppnå dette er å ringer tjenesteleverandøren og har dem gjøre det for deg.

Instruksjoner

• Få telefonnummeret for tjenesteleverandøren. De fleste mobiltelefoner har et bestemt antall du kan ringe fra din mobiltelefon til å snakke direkte til kundeservice. Dette nummeret er vanligvis 611, men du bør konsultere brukerveiledningen sjekke. Hvis du ikke har brukerhåndboken, kan du søke tjenesteleverandøren online for å få kunden telefonnummer.

• Ringer tjenesteleverandøren og trykk 0 å komme gjennom automatisert menyen og rett til en agent. Noen selskaper har du trykk et annet tall å komme til en agent, så pass på å lytte til alternativene.

• Fortelle agent du ønsker å forlenge tiden telefonen ringer før det går til talepost. Du vil bli spurt hvor lenge (i sekunder) som ringetone ringen før voicemail aktiveres. Du vil vanligvis kunne velge hvor som helst mellom 5 og 30 sekunder. Agenten kan gjøre endringene umiddelbart.