Nnywellness.com

Ford Falcon EF spesifikasjoner


Ford Falcon EF spesifikasjoner

Ford Falcon EF var en sedan produsert av Ford Australia mellom 1994 og 1996. Falcon EF inneholdt en mer aerodynamiske og kurvet kroppsform, samt et helt oppgradert interiør. Modeller i denne serien inkluderer EF Falcon GLi, EF Falcon Futura, EF Falcon XR6 og XR8, og EF Fairmont og EF Fairmont Ghia. Alle modellene var tilgjengelig i både sedan og vogn unntatt XR8 og Fairmont Ghia, som bare var tilgjengelig som sedan. Ford EF Falcon serien var også kjent for sin innovative sikkerhetsfunksjoner, inkludert standard førerens kollisjonsputer på alle modeller, først for australske biler på tiden.

Utformingsfunksjoner

Ford EF Falcon utviklet seg fra den tidligere EA Falcon-serien. EF Falcon omtalt alle nye paneler unntatt dørene, og GLI og Futural modellene har ikke en grill mellom foran frontlyktene. Serien hadde formet dørhåndtak og semi-sirkel formet baklysene. Interiøret kjennetegnet koppholdere og en gulvet montert brems, en avgang fra de tidligere handbrakes på andre serien.

Mekaniske funksjoner

EF Falcon hadde flere mekanisk nyvinninger, inkludert en hydraulisk motor montert med en ny Veivaksel som inkludert 12 motvekter. EF Falcon hadde en strøm rating på 157 kW, som var resultatet av en V-8 motoren nærmere enn Falcon's V-6. Bilen var en datamaskin dreiemoment kontrollsystem, som økte motoreffekt samt forbedre drivstofforbruket.

Sikkerhetsutstyr

Standard kollisjonsputen på førersiden var et første for australske biler og 1995 EF Series II også inkludert en passasjer-side airbag. EF serien inkludert anti-submarining pans å holde setebeltet sklir av passasjerene. Det omfattet også debut av Fords Smart Bar, en okse bar som jobbet med kollisjonspute å gi ekstra sikkerhet.