Nnywellness.com

Symptomer på dårlig injektor o-ringer 1


Symptomer på dårlig injektor o-ringer 1

Injektor o-ringer er flat plast eller gummiringer i bilens drivstoff sprøytebrukere. Injektor o-ringer gir vakuum press for sprøytebrukere skal fungere slik at ingen uteluft lekkasjer i sprøytebrukerne. De har også forhindre bilen lekker olje. Dårlig drivstoffet injektoren o-ringer kan skade en bil over tid og hemme bilens ytelse.

Tomgang og Misfires

Hvis bilen er inaktivt omtrent, for rask eller misfiring, kan dette være en indikasjon på at bilens drivstoffet injektoren o-ringer er feil.

Lekker O-ringer

Når du utfører en sjekk under panseret, inspisere drivstoff sprøytebrukere. Hvis de lekker, er et tegn på at drivstoff injektorer må byttes. Hvis dette er tilfelle, gir O-ring drivstoff injektorer ikke en ordentlig tetning. Hvis du har problemer med å finne på O-ringene, først se etter drivstoff injektorer. Det vil være et metall rør som holder innsprøytningsdysene på plass. På bunnen av drivstoff injektoren, vil du se de sirkulære o-ringer. De holdes på plass av en våren klemme.

Lekker eller sprøyting fra sprøytebrukere

Når tomgang bilen, kan du se under panseret. Se om det er noen lekkasje eller misting fra drivstoff sprøytebrukere. I så fall kan dette være en indikasjon at det 's tid å reparere drivstoff injektorer o-ringer.

Sprakk O-ringer

Noen ganger er den eneste måten å sikre at drivstoff injektorer o-ringer ikke skades å ta dem ut og undersøke dem. Hvis plastikk eller gummi ringen er delt eller strukket, må byttes. Sprengning også angir en slitt O-ringen.