Nnywellness.com

Hvordan erstatte en hale lys på 2000 Ford Taurus


Hvis du eier en 2000 Ford Taurus, kontrollerer en viktig del av vedlikehold baklyktene minst hvert halvår for å sikre at de fungerer som de skal. Brukket halen lys kan være farlig for deg og andre bilister. På 2000 Ford Taurus, er baklyktene plassert på hver side av området bagasjerommet. Skifte en hale lys er en enkel aktivitet som du kan gjøre uten hjelp av en profesjonell.

Instruksjoner

• Tilgang lett samlingen av clearing ut turnk og trekke teppet fra samlingen lys. Bruk en skiftenøkkel for å fjerne muttere og bolter som holder lett samlingen. Trekk lett forsamlingen ut.

• Fjern pære fra lett montering. Hold pære forsiktig og gjøre den til venstre, eller i retning mot klokken. Når det slutter å snu, og trekk forsiktig pære rett ut av samlingen lys.

• Trykk ny pære i lette monteringen og slå til venstre, eller med klokken. Det klikker når det ikke lenger kan gjøres. Presse hele forsamlingen tilbake i bilen. Bruk hansker før du berører pære oljer fra fingeren kan forårsake pære varme ujevnt og sprekk.

• Erstatte muttere og bolter av lys å sikre det på plass. Gjenta for halen lys på den andre siden. Skyv bagasjerommet teppe ned.