Nnywellness.com

Hvordan få tittelen for en klassisk bil


Hvordan få tittelen for en klassisk bil

Mange kjøpere kjøper klassiske biler fra eiere som har lenge glemt eller forlagt deres original tittel på bilen. For den nye eieren krever får en tittel til en klassisk bil bare at han har en lovlig regningen av salg viser overføring av eierskap, registreres som eier, og fjerne lien eller heftelser fra tittelen.

Instruksjoner

• Har den tidligere eieren (e) søker en duplisert tittel og godkjenne den. Det er knyttet til å skaffe en duplisert tittel, og i noen stater tidligere eier (e) må ha deres signaturer attestert på tittelen.

• Få en Bill of salg fra din lokale Institutt for motorkjøretøyer for utfylling av tidligere registrerte eieren/eierne. Bill of salg viser en klar overføring i eierskap fra den forrige eieren (e) for deg, den nye eieren.

• Ta Bill of salg til Institutt for motorkjøretøyer og fylle ut et registreringsskjema, betale gjeldende registreringsavgift. Bilen må også ha sin VIN og kilometerteller bekreftet av en avdeling representant denne gangen.

• Søke om en ny tittel på Institutt for motor vehicles. Hvis det ikke er noen heftelser eller heftelser på tittelen og alle registrerte eiere på tittelen har signert av på regningen av salg, vil deretter en ny tittel på klassiske bilen bli utstedt i ditt navn.

• Fjern alle heftelser eller heftelser fra bil tittelen. Noen ganger banker eller eiere ikke sende de nødvendige Lien tilfredshet papirene til Institutt for motor vehicles viser at lånet på bilen har blitt oppfylt. Kontakt lien holderen på tittelen direkte og be dem sende en offisiell Lien tilfredshet brev til deg, og deretter slå det på Institutt for motor vehicles motta klar hjemmel.

Hvis lien ikke er fornøyd, vil du ikke kunne motta en klar hjemmel i ditt navn før du eller de tidligere eierne tilfredsstille lien.

• Kontakt en lien selskapet for å fjerne tittelen. Hvis du har kjøpt den klassiske bilen av mekanisk arbeid eller tauing bilen, en lien selskapet vil kontakte alle interesserte parter og gi dem en viss tid til å svare på henvendelsen. Hvis de ikke svarer, vil en lien selskapet utstede formelle lien abonnentens papirarbeid, som når slått til Institutt for motor vehicles, vil tilfredsstille kravene tittel. Gebyrene varierer, men vanligvis koster mellom $20 og $70. Du kan finne en lien selskapet i telefonboken eller gjøre et raskt søk på nettet.

Hvis det er en utfordring å lien prosessen, kan du forfølge videre handling i retten å ha kjøretøyet slått over til deg av en dommer.