Nnywellness.com

Hvordan finne noen å reparere stereohøyttalerne


Stereohøyttalere er bygget for å tåle mye slitasje. Men er selv de beste kvalitet stereoplaten høyttalerne bundet til YouTube eller visne over tid. Når tid kommer til å kjøpe nye stereo høyttalere kan du spare penger ved å ha brutt høyttalerne reparert. Følg denne fremgangsmåten for å finne noen å reparere stereohøyttalerne.

Instruksjoner

• Diagnostisere problemet etter beste evne. Merk hva skjer når du prøver å bruke høyttalerne. Bruk beskrivende fraser som "sprakende lyder" eller "høyt summende støy", eller forklare at ikke kommer lyd fra dem hele.

• Sette denne informasjonen sammen med merke, modell og serienummer for høyttalerne du eier. Sjekk med produsenten av høyttalerne på sine respektive nettsteder. To av de vanligste produsentene av høyttaler er Bose og uendelig. Bla gjennom websidene en self-help seksjon eller en elektronisk hjelpeforum du kan bruke.

• Sjekk med din lokale Best Buy eller søke på Internett etter reparasjon nettsteder som bare høyttalere å finne en forhandler som gjør reparasjoner på elektroniske produkter. Kontakt denne leverandøren og beskriver problemene med høyttalerne.

• Få et pristilbud fra denne leverandøren, og shop. Etter å ha kontaktet noen leverandører, får du en god ide om hvor mye det vil koste å reparere høyttalerne. Veie opplysningene mot hvor mye et nytt sett med høyttalere vil koste, inkludert installasjon.

• Spør folk du vet hvem er i elektronikk og lydanlegg for deres råd. Kanskje de kan fikse det for deg, eller i det minste de kjenner noen som kan gjøre det til en redusert pris.

• Bestemme reparer personen basert på kostnad og omdømme. Vurdere aktualitet av tjenesten også. Du kan være i en situasjon der det vil ta noen uker, eller enda lenger, å fastsette høyttalerne.

Tips og advarsler

  • Kontroller leverandørens rykte høy prioritet. Erfaring er viktig, som du ønsker å finne noen som har håndtert disse høyttalerproblemer tidligere.
  • Som du går gjennom prosessen, lære så mye som mulig fra reparasjon folk. Du kan finne deg selv i denne situasjonen igjen, og det skal bli godt å ha denne kunnskapen.
  • Elektronikk har levetid måte som alt annet. Kontroller at du får et verdifullt produkt hvis du kommer til å skall ut penger. Det kan være bedre kjøp for å kjøpe nye høyttalere i stedet for reparere gamle.