Nnywellness.com

Hvordan fjerner jeg en Passat CD-spiller?


Volkswagen Passat eiere finner måtte fjerne bilens fabrikken stereoplaten ulike årsaker. Koble en ekstern stereoplaten komponent, reparere enheten eller erstatte CD-spilleren er alle ting som krever at du første ekstrakt lager dekk fra Passats instrumentbord stereo dock. Uansett hva årsaken til fjerne CD spilleren, jobben er ganske grei, så spare penger og gjøre det selv.

Instruksjoner

• Åpne panseret til Passats batteriet. Løsne bolten som holder negative batteri kabelklemmen rundt negative batteri føre innlegget. Løft kabelen fra batteriet terminal og sett det til side, fra batterilederene. Tilbake til innsiden av bilen.

• Plass hver av fire DIN fjerning nøklene inn i sporene på hjørnene av CD-spilleren. Hver nøkkel har en plastbelagt ring i enden og en trekant-formede metall punkt i den andre. Skyv nøklene inn åpninger slik at flat kanten av tipsene står overfor ut, med skråstilt side av nøkkelen mot i.

• Trykk hver tast inn i åpningen til det klikker på plass. Mate en streng (for eksempel en shoestring) gjennom de to DIN fjerning tastene på venstre side av CD-spilleren. Mate en andre streng gjennom ringene på endene av nøklene til høyre.

• Trekk begge strenger, skyve stereo enheten fra stereo montering dock i Passat's dash. Ta stereo når du har trukket det ut langt nok for å gripe det for hånd. Trekke CD-spilleren fra fjellet langt nok til å nå ledningsnett forbindelser på baksiden av spilleren.

• Koble sele kortene fra venstre side av CD-spillerens bakpanelet. Koble til FM-antennekabel ved å trekke ledelsen fra uttaket på høyre side av stereo's bakpanelet.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har streng å mate gjennom nøklene, trekke tastene forskjøvet for å begynne å fjerne CD-spilleren. Når du starter, fange ringer på de motsatte hjørnene (diagonalt) for å fjerne enheten fra dashbordet.