Nnywellness.com

Tegn som det er på tide å erstatte din mobiltelefon


Tegn som det er på tide å erstatte din mobiltelefon

Avskjeds måter med en mobiltelefon kan være vanskelig, spesielt hvis det er en som involverte en betydelig forskudd utgifter. Enheten har blitt teknologisk foreldet, har mistet evnen til å utføre grunnleggende funksjoner, eller bare ikke overholder kravene rent estetisk for en mobiltelefon, Legg merke til flere tegn som angir skal erstatte telefonen.

Teknologiske muligheter

Mobiltelefon teknologi utvikles raskt, og nyere mobile enheter opptre mer som små datamaskiner i stedet for telefoner. Selv om mobil Internett-tilgang, for eksempel ikke noe som alle trenger, bør du likevel ta telefonen teknologiske muligheter i forhold til dagens status quo når avgjøre hvorvidt å erstatte den. Hvis, for eksempel telefonen ikke kan motta bildemeldinger andre sender deg, og dine venner sender dem ofte - kan det være tid erstatte telefonen.

Hyppige feil

Uansett av hvordan teknologisk stand er en mobilenhet, er en funksjon bare nyttig hvor pålitelig det fungerer. Hvis for eksempel mobiltelefonen har full tilgang til Internett og en rekke programmer, men den slitte ut prosessor gjør ved hjelp av funksjonene for tregt å nyte, vurdere å erstatte enheten. Selv om du ikke oppgradere det fra et teknologisk synspunkt, kan du fortsette å nyte funksjoner som du har blitt vant.

Estetikk

En annen ulempe med å ha en eldre mobiltelefon er at det bare ser merkelig sammenlignet med moderne enheter. Selv om det visuelle utseendet av en slik enhet alene ikke kan være grunnlag for å erstatte det, påvirke en enhet form og størrelse også sin vekt, som er et problem hvis du har å bære enheten rundt med deg. Vurdere å erstatte en gammel, boxy, tung mobiltelefon med en lett nyere modell, hvis bare å gjøre det lettere å ta med deg.

Oppgradere rabatter

Om en begrunnelse for å ville erstatte mobiltelefonen stammer fra personlige preferanser på teknologi og estetikk eller figuren enheten er i, er bærer oppgradere rabatter en perfekt mulighet til å erstatte telefonen med en spesiell lav hastighet. Oppgradere rabatter oppfordrer deg til å erstatte enheten ved hjelp av nyest teknologien til en lavere pris, om enn en som vanligvis inneholder obligatorisk utvidelse som en forutsetning for rabatten.