Nnywellness.com

Modulering brukes i TV


Modulering brukes i TV

Fjernsynssendinger avgir to typer signaler, lyd og visuelle. Disse to signaler krever modulering for overføring av både signaler oppstår samtidig. Modulasjon refererer til endringer, variasjoner eller tillegg til overføring. Bruke bestemt modulasjon metoder, overføring kan unngår feil og Fjern interferens mellom to signalene.

Analoge TV

Analoge TV krever overføringer som bruker bestemt modulasjon metoder ansette AM og FM-signaler i overføringen sin. Frekvensmodulasjon eller FM, ble brukt til lyddelen av overføringen. Amplitude modulation eller AM, ble brukt i den videooverføring delen av signalet. For å modulere signalet overføres via antenne, restsidebånd modulasjon, ble en form for AM, brukt fordi en sidebånd er delvis fjernet, som reduserer signalets båndbredde og tillater en smalere kringkastingskanal.

Digital fjernsyn

Fase modulering brukes primært i overføring signaler for digital fjernsyn fordi fase modulering opererer på en "On" og "Off" basis, ligner på digital overføring ved hjelp av nuller og de. To signaler i fase modulering anses "i fase" når begge deler samme timing i deres utgangspunkt. Ut av fase signaler oppstår når et signal er startpunktet og den andre er forsinket 90 grader.

To former for Digital modulering

En form for digital modulering som bruker en kontinuerlig amplituden operatør og stopper informasjonen i fase varianter kalles fase Skift taste. Frekvens variasjoner kalles frequency shift taste. De fleste trådløse nettverk bruker en form for FSK modulering metoden som digital TV vil bruke ved mottak av trådløse sendinger, som de som mottas fra en trådløs Internett-ruter.

Atskilt Digital modulering metoder

Med ankomsten av den digitale tidsalderen kommer digital modulering metoder i fokus og standardisering over hele verden. Nå bruker standardiserte metoder basert på hvilken overføring definert av kabel, bakkenett og satellitt-overføringer.

Innebygd TV-tunere

De fleste nye TV utstyrt med NTSC-ATSC-QAM tuner som usynlig styrer kringkastingssignaler TV mottar. NTSC refererer vanligvis til mottakeren kan godta over-the-air analoge signaler, ATSC til mottakeren i stand til å dekode det digitale signalet, mens Quadrature Amplitude endring tuner gjenspeiler TV evnen til å oversette den kryptert kabel- eller satellittsignal uten bruk av en set-top-mottaker.