Nnywellness.com

iPhone 4.0 programvarefunksjoner


iPhone 4.0 programvarefunksjoner

IOS 4.0 - den fjerde hovedversjonen av operativsystemet utgitt som driver iPhone og iPod touch - ble utgitt av Apple i juni 2010. IOS 4.0 var den første hovedversjonen av programvaren til oppbacking for noen eldre maskinvare som støttes alle tidligere iOS versjonene. Operativsystemet introdusert mange viktige nye funksjoner iPhone, nye innfødt søknadene og ulike nye metoder.

Multitasking

Multitasking funksjon gjør det mulig for deg å forlate programmer som kjører i bakgrunnen uten å lukke dem. Før tillegg av multitasking, iPhone kan bare kjøre en app på et tidspunkt, og når du gjenåpnet en app du måtte gå tilbake til der du var tidligere. Multitasking minimerer programmer når hjem-knappen trykkes og plasserer dem i multitasking-panelet. Dobbelttappe knappen hjem avslører de multitasking og lar deg bytte mellom åpne programmer.

Mapper

Før iOS 4.0, kan søknad ikoner på Hjem-skjermen bare vise individuelt. Dette førte ofte til uorganisert hjemmesider og gjorde det vanskelig å finne et program blant et stort antall ikoner. Når du omorganiserer apps i 4.0 kan du dra et ikon på en annen for å opprette en mappe og deretter legge til 12 forskjellige programmer til en enkelt mappe. Dette systemet reduserer rotet på Hjem-skjermene og gir bedre organisering ved å gruppere lignende spill og programmer i bestemte mapper.

E-post

IPhone Mail-programmet så flere oppdateringer i iOS 4.0, inkludert muligheten til å samle flere innbokser i én konto. Du kan vise hver innboks individuelt, eller vise en kombinert, kronologisk liste over e-poster fra alle innbokser forbundet med iPhone e-postkontoer. Det kan også lar deg åpne vedlegg direkte i programmet Mail hvis du har et tilsvarende program installert på iPhone forenlig med vedlegget filtype.

iBooks

Apples digitalt ebook publiseringsplattform ble lansert sammen med iOS 4.0, som ble ledsaget av det nye innfødte iBooks-programmet. IBooks-programmet lar deg laste ned din eksisterende bibliotek av ePub-formatert ebøker til enheten ved hjelp av iTunes slik at du kan lese ebøker på enheten. Du kan også få tilgang til iBooks butikken for å kjøpe ebøker og annet digital innhold, og deretter laste det ned direkte til iPhone. IBooks synkroniserer siste side leses med din iTunes-konto, slik at du kan fortsette å lese en ebook på en annen iBooks utstyrte enhet.