Nnywellness.com

Slik importerer Waypoints til en Garmin


Veipunkter brukes til å identifisere en bestemt plassering. Når du lagrer favoritter på Garmin GPS-menyen, oppretter du et veipunkt. Veipunkter er svært lik steder av interesse (POI) filer og brukes vanligvis til å huske din gjeldende plassering. Du må opprette veipunkter benytter MapSource før de kan importeres eller lastet ned til Garmin GPS-enheten. Veipunkter kan også redigeres ved hjelp av MapSource programvare.

Instruksjoner

• Last ned Garmin MapSource programvare (se ressurser). Følg instruksjonene for å laste ned programvaren og installere den på datamaskinen.

• Åpne Garmin MapSource programmet på datamaskinen.

• Klikk på "Finne steder"-ikonet. Velge en kategori i skjermbildet finne steder (city, gaten eller krysset). Skriv inn søkeord relatert til på etappemålet du vil opprette, for eksempel "Sacramento," i det tilsvarende feltet. MapSource gjør forslag basert på kriteriene. Velg et forslag som samsvarer med den tiltenkte søk. Velg "Gjøre veipunkt." Klikk "OK".

• Velg kategorien "Veipunkt" Kontroller at veipunktet ligger i en av kategoriene Data i vinduet veipunkter.

• Sett inn et minnekort i USB programmerer kort eller hukommelse kortleseren på Garmin GPS enhet, med mindre du lagrer veipunktet til det plagg indre hukommelse. Til kortsporene er ofte plassert på en av sidene eller på undersiden av enheten.

• Koble Garmin GPS til datamaskinen med en USB-kabel. MapSource programvare vil oppdage tilkoblet Garmin og enheten vises under "Enhet" i programvaregrensesnitt. Hvis du bruker en USB data programmerer, vises enheten som "USB Data programmerer." Hvis bruker en CF eller SD-kort, vil enheten være representert som "flyttbar Disk (E:)" i enhetsruten. Hvis det ikke vises, klikk "Find Device" og Finn stasjonen som enheten er koblet til i leservinduet som åpnes.

• Klikk "Send til enhet" eller "Overføre", deretter "Send til enheten."

• Sjekk veipunkt filene du vil laste ned til Garmin under "Hva Send." MapSource vil Last ned veipunkter GPS.